کد خبر:۲۱۹۶۱۶
رئیس انجمن علومسیاسی ایران:
اگر مذاکره مورد توجه باشد حل مشکل سوریه دور از ذهن نیست
رئیس انجمن علومسیاسی ایران گفت: اگر مذاکره و حرکت گام به گام در حل بحران سوریه مورد توجه باشد، حل مسالمتآمیز مشکل در این کشور دور از ذهن نیست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، مجتبی مقصودی عصر روز گذشته در همایش بررسی تحولات خاورمیانه در دانشگاه آزاد زنجان گفت: مهمترین مخاطره در خصوص آینده سوریه و آنچه بازیگران منطقه ای را بر حذر می دارد، این است که سلفی ها و افرطی های بنیادگرا قدرت را دست بگیرند.
وی در ادامه با اشاره به شکل گیری انقلاب های عربی منطقه خاورمیانه، با تاکید بر اینکه خاورمیانه در دهه های گذشته بسیار پرآشوب و بحرانی بوده است، افزود: پوست اندازی خاورمیانه جدید متاثر از شکاف ساختاری در تمامی عرصه های سیاسی و اقتصادی اغلب کشورهای این منطقه است.
این استاد علوم سیاسی دانشگاه های تهران افزود: این آشوب ها و تحولات، بویژه در دو سال گذشته با سقوط دو حکومت دیکتاتور و ایجاد ساختاری جدید در برخی از کشورهای اسلامی به اوج خود رسیده است و همچنان ادامه دارد.
مقصودی با تاکید بر اینکه مصر در آستانه فرآیند ویژه در روند انقلاب خود است، افزود: کشور مصر همچنان آبستن حوادث جدیدی است و زمینه های بروز ناآرامی ها و تحولات جدید در آن مشاهده می شود.
وی با تاکید بر اینکه تاثیرپذیری خیزش های مردم کشورهای عربی منطقه از انقلاب اسلامی ایران یک مسئله قابل تاکید است، افزود: نباید در خصوص مطرح کردن این تاثیر اغراق شود، بلکه باید برداشت متعادل، منطقی و علمی داشته باشیم.
رئیس انجمن علوم سیاسی ایران افزود: هم اکنون خروج از حاشیه و حضور در متن جامعه، مشارکت در تمامی فعالیت های گسترده کشور و برابرخواهی مهمترین مطالبات مردم کشورهای خاورمیانه را تشکیل می دهد.
مقصودی گفت: حمایت طلبی و تظلم خواهی حتی از بیگانگان، پیچیدگی و تنوع در هم تنیدگی تحولات و ورود بازیگران جدید در عرصه ها و صحنه های مختلف از ویژگی های مشترک تمامی خیزش ها و جنبش های موجود در کشورهای عربی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.