به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، نامداری امروز در مراسم تجلیل از پژوهشگران لرستان در خرم آباد تصریح کرد: متاسفانه اجرای پژوهش های دستگاه های اجرایی در استان لرستان به طور کانالیزه انجام شده و این پژوهش ها به کسانی واگذار می شود که روابط خاصی را با دستگاه ها دارند.
وی با اشاره به اینکه اختصاص بخشی از بودجه های پژوهشی دستگاه های اجرایی به دانشگاه قانونی است و به منزله صدقه دادن به دانشگاه ها نیست، افزود: بند 89 قانون بودجه سال 91 و جزء یک بند میم ماده 34 قانون برنامه پنجم توسعه بر اختصاص بخشی از بودجه های پژوهشی دستگاه های اجرایی به دانشگاه ها تاکید دارد، اما متاسفانه این قانون در لرستان اجرایی نشده، اگر چه دیوان محاسبات پیگیر اجرای قانون است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه پژوهشگران گاها بیش از یک سال و نیم برای تایید پروپزال تحقیقاتی خود معطل می مانند و بعد متوجه می شوند که در این مدت جلسه پژوهشی دستگاه اجرایی مربوطه تشکیل نشده، گفت: پژوهشگران باید به میان مدیران و دستگاه های اجرایی بروند، اما متاسفانه مشکل اینجاست که نه جامعه به دانشگاه و نه دانشگاه به جامعه اعتماد دارد و دانشگاه جامعه را در مقابل خود خرد می بیند.
نامداری از آمادگی دانشگاه لرستان برای راه اندازی شبکه های علمی آزمایشگاهی در این دانشگاه خبر داد و افزود: متاسفانه در لرستان بار پژوهش بر روی دانشگاه ها انداخته شده و حمایت مالی از آنها صورت نمی گیرد.
وی متذکر شد: اگر دانشگاه های استان از معضلات پیش روی پژوهش نجات پیدا نکنند، قطعا تا 10 سال آینده تمام مشکلات به دستگاه های اجرایی استان سرایت پیدا می کنند.