کد خبر:۲۲۰۵۸۵
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی:

محبت بیشتر به اهل بیت (ع)، اعتقاد به مهدویت را راسخ‌تر می‌کند

یک عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه پیروان همه ادیان الهی و ابراهیمی به مهدویت اعتقاد راسخ دارند،‌ گفت: محبت بیشتر به اهل بیت (ع)، اعتقاد به مهدویت را راسخ‌تر می‌کند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، مهدی تلوری شب گذشته در همایش مهدویت که به مناسبت بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در سالن فرهنگ دانشگاه هرمزگان برگزار شد، اعتقاد به مهدویت را ناشی از عقلانیت دانست و تصریح کرد: هرچقدر محبت به اهل بیت بیشتر شود اعتقاد به مهدویت راسخ تر می شود.


وی افزود: این عقلانیت به مهدویت برآمده از منابع عظیم دینی در مراکز علمی و دانشگاهی در ایران و سراسر دنیاست که متاسفانه بسیاری از ما از آنها بی خبریم.


عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی بیان داشت: دانشجویان ما در دانشگاه ها از منابع دینی در خصوص مهدویت اطلاعات زیادی ندارند و این موضوع برای استادان دانشگاه های کشورهای اسلامی نیز صادق است و آنها نیز از منابع مربوط به مهدویت در کشور شان بی خبرند.


تلوری با انتقاد از نوع نگاه غالب به منابع و روایت ها در خصوص مهدویت بیان داشت: در خصوص مهدویت حجم انبوهی از روایت ها وجود دارد که علما فرصت نکردند در طول تاریخ درباره صحت و سقم آنها تحقیق علمی کنند.


وی در خصوص بررسی رابطه مهدویت با ولایت، گفت: مرتبه اول ولایت در محبت به اهل بیت است و هرچقدر محبت به اهل بیت بیشتر شود اعتقاد به مهدویت راسخ تر می شود.


این مدرس دانشگاه بیان داشت: مرتبه دوم ولایت «ولایت در معرفت» است و ما هرچقدر با ادله، برهان و استدلال با مهدویت برخورد کنیم، در واقع پایه های اعتقادی آن را محکم کرده ایم.


تلوری مرتبه سوم ولایت را، ولایت در اطاعت ذکر کرد که با محقق شدن دو مرتبه اول، این مرتبه نیز خود به خود محقق می شود.


وی خاطرنشان کرد: ظهور امام زمان (عج) منوط به اراده مردم است و هرچقدر مردم به خیر و نیکی اقبال نشان دهند اسباب تعجیل آن حضرت را فراهم می آورند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار