مدیر مرکز حوزههای علمیه لرستان گفت: هیچ کدام از تفاهمنامههای منعقد شده بین حوزه و دانشگاه عملیاتی نشده و فقط در حد شعار باقی ماندهاند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام مبلغی شب گذشته، چهارشنبه، 29 آذر در دومین نشست حوزویان و دانشگاهیان استان لرستان که توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و دانشگاه پیام نور لرستان در خرم آباد برگزار شد، ضمن تشریح چالش های وحدت حوزه و دانشگاه گفت: هیچ کدام از تفاهم نامه هایی که بین حوزه و دانشگاه منعقد شده، عملیاتی نشده و فقط در حد شعار باقی مانده اند.
وی با بیان اینکه وحدت بین حوزه و دانشگاه زمانی محقق می شود که این وحدت، ثمره و نتیجه داشته باشد، افزود: زمانی که دانشگاه و حوزه از ارائه نتایج ثمرات وحدت کوتاهی و قصور می کنند، دچار یاس می شویم و تصور می کنیم که شکا گیری وحدت کار نشدنی و غیرممکنی است.
مدیر مرکز حوزه های علمیه لرستان با بیان اینکه وحدت بین حوزه و دانشگاه پروژه ای است که باید آن را عملیاتی کنیم، افزود: تحقق این وحدت یک امر علمی، عملی، ممکن و ضروری است.
مبلغی با تاکید بر اینکه باید تعریف دقیق، عمیق و علمی از وحدت حوزه و دانشگاه ارائه شود، گفت: منظور از وحدت، وحدت در هدف است؛ یعنی اینکه علوم حوزوی و دانشگاهی برای رفع نیازهای معنوی و مادی جامعه باشند.
وی ادامه داد: انسان موجودی با ابعاد و نیازهای مختلف است و ضررت دارد که هم به ابعاد مادی و هم به ابعاد معنوی آن توجه شود، با این وجود حوزه باید نیازهای معنوی و دانشگاه نیازهای مادی انسان را تامین کنند.
مدیر مرکز حوزه های علمیه لرستان گفت: منظور از وحدت حوزه و دانشگاه این نیست که حوزویان دروس دانشگاهی و دانشگاهیان دروس حوزوی را بخوانند؛ اگر چه حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان هم در استان ظاهراً راه اندازی شده است.