دیدار بسیجیان دانشگاه آزاد قوچان با خانواده شهدای شهرستان قوچان
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، هادی موقر روز گذشته در دیدار با خانواده شهدای شهرستان قوچان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال جنگ تحمیلی و رشادتها و ودلاورمردیهای آنان بخصوص شهدای دانشجو تصریح کرد: زنده نگهداشتن یاد و نام شهید و بزرگداشت زمان و مکان شهادت و مدفن او و الگوسازی از شخصیت و سیره زندگی و حماسه ایثارگرانه شهید، بخشی از وظائف جامعه نسبت به آن شهید است.
وی تاکید کرد: اینجا جمع شده تا یک بار دیگر مرور کنیم که اگر امروز به عزت و عظمت رسیدهایم به برکت خون شهداست و همه ما مدیون آنها هستیم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد قوچان بیان داشت: خانواده شهید از دو جهت شایسته تکریم، تجلیل و خدمت می باشند به دلیل اهلیت و شایستگی اکتسابی و نقشی که در همراهی و همسویی با شهید ایفا می کنند و همچنین انتسابی که با شهید دارند.
موقر ادامه داد: جامعه در سایه دینی که به شهید دارد، بخشی از تکریم و تعظیم شهید در احترام و تجلیل از خانواده و اهل بیت او تجلی می یابد و مساله تکریم خانواده شهید و تقدیم خدمات لازم به آنان نه تنها به عنوان یک کار مطلوب؛ بلکه یک وظیفه همگانی برای جامعه و نظام اسلامی به حساب می آید.
وی بیان داشت: شهید کسی است که تمام وجود خود را وقف رضای خداوند کرده و با فداکاری و ایثار در راه حفاظت از اسلام و نظام اسلامی گام برداشته وامروز امنیت و آزادی ما حاصل خون پاک شهدا و ایثار رزمندگانی است که در برابر تحریمها و تهدیدها و جنگ نابرابر دشمن پیروز شدند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد قوچان دانشجویان را به عنوان سربازان جبهه علم و دانش در کشور دانست و گفت: دفاع از کیان کشور تمام نشدنی است و هنوز هم جنگ ادامه دارد و تنها جبهه آن تغییر کرده است و جوانان کشور باید در سنگر علم و دانش به دفاع از مملکت و نظام جمهوری اسلامی ایران بپردازند.
موقر بیان داشت: امام خمینی(ره) همواره بر مقوله استکبارستیزی تاکید کرده و دانشجویان و دانشگاهیان در طول سالیان قبل و بعد از انقلاب این پیام امام(ره) را درک کرده بودند و تلاش میکردند که حرکتشان در این راستا باشد.
وی ادامه داد: پیام انقلاب اسلامی ایران و امام(ره) این بود که ملت ایران به خویشتن خود بازگشته و استقلال داشته باشد و دانشجویان مسلمان ما نیز تلاش کرده تا در این زمینه حرکت کنند و به پای استقلال این ملت، خون شهدا ریخته شده است.
عضو شورای فرهنگی دانشگاه آزاد قوچان تصریح کرد: ما با این شهیدان و دیگر شهدای انقلاب بیعت میکنیم که راه آنها که راهی ثمربخش و با آینده روشن است را ادامه داده و پرچم برافراشته در انقلاب اسلامی توسط ملت ایران را به صاحب اصلی آن تحویل دهیم.
در ادامه این دیدار مادر و خواهر شهید حجتی به بیان خاطرات خود از شهید پرداختند و بر این موضوع تاکید داشتند که این شهید همیشه نمازهای خود را به جماعت می خواند و نماز صبح را با حالتی عرفانی در منزل ادا می کرد.
شهید ابوالقاسم حجتی در سال 1340 و روز عاشورای حسینی پا به عرصه هستی گذاشت، وی پس از اتمام دوران دبیرستان به دلیل تعطیل شدن دانشگاهها نتوانست ادامه تحصیل بدهد و در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ثبت نام کرد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن 57 در سن 20 سالگی ازدواج کرد و پس از مدتی در دانشگاه علوم قضائی تهران مشغول به تحصیل گشت و همزمان در دبیرستان شهید بهشتی شهرری تدریس میکرد.
وی پس از اعزامهای متوالی به جبهه های نبرد حق علیه باطل از سه ناحیه سینه، بازو و ساق دست مجروج شده و سه ماه طول کشید تا مداوا شود که این ماجرا باعث شد تا خانواده مانع رفتن او به جنگ شوند؛ ولی وی که همیشه می گفت آرزوی شهادت دارد و با راضی کردن پدر و مادر خویش به جبهه اعزام شد و سرانجام در عملیات کربلای 5 در منطقه شلمچه در تاریخ 15 دی سال 65 به درجه رفیع شهادت نائل شد.