به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از قم، حجت الاسلام والمسلمین میرباقری شب گذشته در حسینه آیت الله مرعشی نجفی با اشاره به این که در روایتی که آمده عملی که به اندازه زیارت امام حسین(ع) دارای فضیلت باشد به چشم نمی خورد، گفت: هر چند زیارت مستحب است ولی مستحب موکد است تا جائی که مرحوم مجلسی در نوشته های خود آنان که توان رفتن به زیارت اباعبدالله را دارند ولی نمی روند به شدت مذمت کرده است.
میر باقری با تاکید بر اهمیت بسیار زیادی که زیارت دارد و تمامی ملائکه و بزرگان مشتاق دیدار و زیارت کربلای معلی هستند، اظهار داشت: نوه ابوجمزه ثمالی در دوره بنی امیه با وجود محدودیت های فراوان، خود را شبانه به کربلا رساند و فردی مانع او شد، هنگامی که علت را جویا شد به او پاسخ دادند موسی کلیم الله همراه هفتاد هزار ملک در حرم هستند و تو سپیده سحر به زیارت بیا.
رئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم با بیان این که تنها گریه بر مصائب سیدالشهدا(ع) می تواند با زیارت ایشان رقابت کند، تصریح کرد: رسول اکرم(ص) فرموده اند هر کس که آگاه از فضیلت های زیارت پسرم حسین باشد از شدت شوق قالب تهی می کند.
این استاد حوزه علمیه ضمن برشمردن احادیث متعدد از معصومین ثواب زیارت را به اندازه هزار حج، هزار عمره پسندیده، هزار صدقه مقبوله و اعمال بزرگ دیگر دانست و ابراز داشت: محفوظ ماندن در طول یک سال نیز از فضیلت های بسیار مهم زیارت امام سوم است.
وی کار شیطان را تلاش برای گمراهی مومن بر شمرد و افزود: شیطان دور مومن طواف می کند تا راهی به درون او بیابد، اگر خودش نشد اهل بیتش و اگر نشد مالش، با زیارت اباعبدالله ملکی برای دور کردن شیطان برای یک سال در کنار او می ماند.
میر باقری دعای معصوم را رد ناشدنی خواند و گفت: نقل شده است که امام صادق(ع) در سجده از خداوند برای زائران جدشان طلب مغفرت کردند و آنان را چنان دعا کردند که اگر برای کافر آنچنان دعا خوانده می شد یقینا به بهشت می رفت.
رئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم خاطر نشان کردن این که اصل زیارت هجرت از خود به امام است، اظهار داشت: برای زیارت آدابی وارد شده که از فضائل است نه از اصول، هنگام قصد کردن برای زیارت باید قصد خود را امام قرار داد چرا که او همیشه زنده است، باید دانست برای کسی که میسر نیست زیارت از راه دور نیست وارد شده البته واضح است که کسی که به زیارت می رود و رنج سفر را می کشد فضائل بیشتری نصیبش می گردد.
این استاد حوزه علمیه با برشمردن آداب زیارت به عنوان مستحبی برای مستحب بیان کرد: باید مراقب بود که مبادا شیطان برای رعایت مستحبات در عمل مستحبی اصل مستحب را مغفول نگه دارد.
وی با توضیح این که زیارت سیر کامل الی الله است، تصریح کرد: سالک از بدو شروع برای زیارت با مقدمات توحید شروع می کند و اگر کسی اعمال را درست انجام دهد خدا را در عرش زیارت می کند، این چنین است که فرمود هرکس اباعبدالله(ع) زیارت کند گویی خدا را در عرش زیارت کرده است.
میر باقری با بیان این که فضیلت هایی در کربلاست که در جای دیگر یافت نمی شود و به همین دلیل است که ملائک و بزرگان مشتاق زیارت حرم امام حسین(ع) هستند،افزود: خدای متعال مقام رفعت را در بعضی بیوت قرار داده که جز اینها راه های دیگر برای رسیدن به لقا الله بن بست است.