کد خبر:۲۲۴۴۵۸
راهاندازی مقاطع ارشد رشتههای درمانی در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از راهاندازی کارشناسی ارشد حوزههای بهداشتی- درمانی در دانشکدههای مختلف این دانشگاه در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، محمد شکاری شب گذشته در مراسم تحلیف دانش آموختگی 191 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: بزودی در دانشکدههای مختلف، مقاطع کارشناسی ارشد مورد نیاز حوزه های بهداشتی درمانی راهاندازی میشود، بنابراین دانشجویان باید ارتباط دائمی و مستمر خود را با دانشگاه حفظ و از حوزه علم و دانش جدا نشوند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در راه کسب علم و دانش فارغ التحصیلی وجود ندارد، اظهار داشت: امروزه دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان در رشته های مختلف دانش آموختگان بسیار زیادی را جهت ارائه خدمت در حوزه بهداشتی درمانی وارد عرصه سلامت کشور و منطقه کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان داشت: دانشجویان باید بدانند مقطعی از کسب علم را پشت سر گذاشته و وارد عرصه خدمت شدهاند و این به معنای منشا خیر بودن آنها برای مردم است.
شکاری تصریح کرد: رشتههای پایه همچون پرستاری، مامایی، پیراپزشکی و بهداشت بسیار مهم و برای جامعه سودمند هستند، لذا این دانشگاه در مسیر توسعه پژوهشی و بهداشتی، گسترش رشتهها را در شاخههای مختلف مد نظر قرار داده است و تمامی سعی و تلاش خود را در راستای اضافه کردن مراحل کارشناسی و کارشناسی ارشد به کار می بندد.
وی افزود: در حال حاضر بیشتر دانشجویان هرمزگانی در رشتههای پایه مشغول به تحصیل هستند و در دورههای بعدی، جذب هیئت علمی و افزایش و گسترش رشتهها و دانشجویان را خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: درحال حاضر 214 نفر عضو هیئت علمی این دانشگاه هستند که نسبت به دو سال گذشته افزایش 100 درصدی داشته است.
شکاری در پایان عنوان کرد: تقویت اعضای هیئت علمی در دانشکدههای پرستاری، پیراپزشکی و بهداشت از اهداف بسیار مهم این دانشگاه در راستای ارتقای علمی است.
لازم به ذکر است، 191 دانشجوی دانشکده های پرستاری، پیرا پزشکی، مامایی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس با شرکت در این مراسم دانش آموختگی خود را جشن گرفتند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.