آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۴۸۴
نماینده ولی‌فقیه در سپاه آذربایجان غربی:

بیشتر مشکلات جامعه ناشی از عدم شناخت جایگاه رهبری است

نماینده ولی فقیه در سپاه آذربایجان غربی بیشتر مشکلات جامعه را ناشی از عدم شناخت نسبت به جایگاه رهبری دانست.
بیشتر مشکلات جامعه ناشی از عدم شناخت جایگاه رهبری است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، حجت الاسلام محمدمهدی مهدوی دقایقی پیش در مراسم افتتاح سومین دوره طرح ولایت استانی که در سالن اجتماعات تربیت معلم ارومیه برگزار شد، تصریح کرد: در احادیث و روایات اسلامی هیچ امری مانند شناخت جایگاه ولایت تاکید نشده است.

 

وی ایمان و اعتقاد قلبی را از بایسته های ولایتمداری برشمرد و افزود: شناخت امام، همسویی و هم فکری با وی و تبعیت محض از ایشان از شاخصه های اصلی فرد ولایی است.

 

نماینده ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی با اشاره به فرموده امام صادق (ع) در زمینه اهمیت رهبری دینی در جامعه گفت: آن حضرت می فرمایند: «امام و رهبر دینی بیرقی است در بین خدا و خلق و هر کس این پرچم را شناخت مومن می شود و اگر نشناخت دچار انحراف می شود.»

 

حسین سلطانی، مسئول سازمان بسیج دانشجویی آذربایجان غربی نیز در این مراسم طرح ولایت را یادآور صمیمیت های دوران دفاع مقدس دانست و گفت: معنویت هایی که در این دوره ها کسب می شود باید مغتنم شمرده شود.

 

وی افزود: پالایش معنوی یکی از ثمرات برگزاری دوره آموزشی طرح ولایت است.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه امروز دانشگاه ها بیشتر از هر زمان دیگری به تفکر بسیجی نیاز دارند تصریح کرد: امام راحل (ره) بسیج دانشجویی را یکی از ضروری ترین تشکل ها دانسته اند.

 

سلطانی برگزاری دوره های آموزشی طرح ولایت را زمینه ساز تبادل اندیشه الهی دانست و گفت: دانشجویان باید ابتدا خود را به علم و ایمان مسلح کنند و با این دو سلاح به نبرد با دشمن بپردازند.

 

وحیدی، مسئول هماهنگ کننده سپاه شهدای آذربایجان غربی نیز در این مراسم اقتدار نظام اسلامی را مرهون حضور ملت دانست و تصریح کرد: توجه به مبانی اسلام، رهبری امام خمینی (ره) و حضور ملت در تمامی عرصه ها از عوامل پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار