آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۸۸۶۵
رئیس مرکز جهانی‎‌مطالعات خانواده:

90 درصد از هزینه‌های ایرانی‌ها اضافی است

رئیس مرکز جهانی‎‌مطالعات خانواده با انتقاد از اینکه 90 درصد از هزینه‌های ایرانی‌ها اضافی است، گفت: مقایسه کردن، ضد سبک زندگی و پوشاک یک قسمت از سبک زندگی است، اما امروز بسیاری ...
90 درصد از هزینه‌های ایرانی‌ها اضافی است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، عبدالرضا‌کردی امروز در اولین همایش سبک زندگی ویژه بانوان تشکل های مردم نهاد در فرهنگسرای رسانه در شیراز، با طرح این سوال که آیا بدون دانش می‌توان سبک زندگی را اصلاح کرد، عنوان کرد: نگاه غلط به زندگی ریشه بسیاری از مشکلات امروزی است.

 

وی افزود: زمانی که استاد شهید‌مطهری به شیراز سفر کردند، فرمودند: «در شهری که ملاصدرا نفس کشیده، تنفس سنگین است»، اما امروز در خیابان ملاصدرا نمی‌توان قدم زد؛ چرا که دین انسان به خطر می‌افتد.

 

رئیس مرکز جهانی‎‌مطالعات خانواده با بیان اینکه امروز چشمانمان نسبت به بسیاری از مسائل حریص شده‌است، خاطرنشان کرد: خانه ای که در آن ارزش‌ها از بین رفته و قرآن در آن خانه خاک می‌خورد، نشان از سبک زندگی خراب آن خانه دارد.

 

کردی در ادامه سخنان خود با اشاره به این موضوع که فرهنگ شنیداری و دیداری، سبک‌زندگی صحیح را مشخص می‌کند، تصریح کرد: ایران تنها کشوری در دنیا است که مردمان آن با گونی میوه می‌خرند.

 

وی اضافه کرد: گوته افتخار آلمانی‌ها می‌گوید: حافظ سبک زندگی مرا عوض کرد، در حالی که حافظ می‌گوید قرآن سبک زندگی مرا عوض کرد.

 

رئیس کمیته تخصصی اصلاح سبک زندگی با بیان اینکه دانش سبک زندگی را باید کسب کرد، اذعان کرد: هر فردی که زاویه زندگی‌اش با خداوند ناقص است، نشان از ناقص بودن خود فرد دارد.

 

 کردی در بخش پایانی سخنان خود با ابراز تأسف و انتقاد از اینکه 90 درصد از هزینه‌های ایرانی‌ها اضافی است و بسیاری نمی‌دانند که پوشش نشان‌دهنده آداب و سوم است، گفت: مقایسه کردن ضد سبک زندگی و در حالی که پوشاک یک قسمت از سبک زندگی است، اما امروز بسیاری پوشاک را برای خودنمایی قرار داده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار