به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حجت الاسلام ابراهیم پور ظهر امروز در دومین جشنواره معرفی دست اندرکاران فعال نشریات دانشگاهی دانشگاه گیلان که در تالار حکمت این دانشگاه برگزار شد، مطبوعات دانشجویی را از عرصه های مهم حضور و مشارکت دانشجویان در محیط دانشگاه دانست و گفت: ایجاد عرصه فکری برای تبادل اندیشه های فرهنگی و معنوی در بین دانشجویان از مولفه های مهم در این زمینه است.
وی با اشاره به فعالیت بیش از 50 نشریه در دانشگاه گیلان افزود: دانشگاه گیلان به منظور تعامل و نقد منصفانه و ایجاد فضای آزاداندیشی، حمایت از نشریات دانشجویی در زمینه های علمی، فرهنگی و اجتماعی را در دستور کار قرار داده است.
دبیر اجرایی دومین جشنواره نشریات دانشگاه گیلان حمایت از جایگاه مطبوعات دانشجویی را یکی از مهم ترین اصل های وجود دانشگاهی قدرتمند بیان کرد و گفت: دانشگاهی به عنوان یک گزینه و از ابزارهای قدرتمند محسوب می شود که با تاکید بر خودآگاهی تمدنی به عنوان تکیه گاهی برای خودباوری علمی و فرهنگی دانشجویان باشد.
ابراهیم پور ضمن تقدیر از هیئت داوران با بیان اینکه مکانیزم انتخاب و معرفی نشریات براساس ساختار بوده و نه صرفا محتوا، تصریح کرد: هیئت داوران از میان 21 نشریه که به دبیرخانه دومین جشنواره نشریات دانشجویی تحویل شده در سه زمینه علمی، فرهنگی و اجتماعی، مقالات برگزدیده و آثار برتر را معرفی کرد.
لازم به ذکر است، در بخش علمی نشریه کنکاش، رمزنگار و خیام و دست نوشته های یک حقوق خوان به طور مشترک مقام سوم، در بخش فرهنگی و اجتماعی نشریه یورت، عسرت و شوروم و در بخش مقالات برگزیده نیز نشریه دغدغه، کهف و سایه به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.