کد خبر:۲۲۹۶۰۵

ارسال 1600 مقاله به نوزدهمین سمینار شیمی تجزیه ایران

دبیر نوزدهمین سمینار شیمی تجزیه ایران گفت: 1600 مقاله به دبیرخانه این سمینار ارسال شده است که حدود 600 مقاله در گرایشات تخصصی این رشته است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی سرافراز صبح امروز در حاشیه نوزدهمین سمینار شیمی تجزیه ایران در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: این سمینار هر ساله به همت انجمن شیمی کشور در یک استان و قویتر از سال پیش برگزار می شود؛ به طوری که نسبت به سال دوم برگزاری آن در تبریز که کمتر از 100 مقاله به دبیرخانه رسیده بود، امسال حدود 600 مقاله در گرایشات الکترو شیمی، اسپکتروسکوپی، جدا سازی و کمومتریکس به دبیرخانه این سمینار ارسال شده است.

 

وی با اشاره به اینکه حدود 900 نفر در این سمینار از سراسر کشور شرکت کرده‌اند، بیان کرد: شرکت کنندگان در این سمینار اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی هستند که در مقایسه با سال‌های پیش از نظر کمی و کیفی شاهد رشد چشمگیر بوده‌ایم.


سرافراز افزود: از بین این تعداد مقاله ارسالی900 مقاله به شکل پوستر و 100 مقاله در قالب سخنرانی می باشد و مابقی مقالات یا به دلیل نا مربوط بودن به موضوع و یا دیگر دلایل مورد پذیرش واقع نشده‌اند.


دبیر نوزدهمین سمینار شیمی تجزیه ایران با اشاره به اینکه برای هر مقاله دو نفر داور وجود داشت، گفت: فراخوان سمینار اول مهر ماه سال 90 بود که تا هفته اول دی ماه مقاله پذیرش می‌شد که با وجود این مشکلات و تحریم‌ها پذیرش این تعداد مقاله بی‌نظیر است.


وی با اشاره به اینکه تمام بار برگزاری این سمینار به دوش دانشجویان ارشد و دکترا بود، تصریح کرد: دانشجویان با عشق و علاقه و با هزینه خودشان این مراسم را اداره می کنند و از هیچ پشتیبانی مالی برخوردادر نبوده اند.


سرافراز با اشاره به این آیه قرآن که «هر کس تقوا پیشه کند خداوند راه خروج را برای او در نظر می‌گیرد و از جایی که تصور نمی‌کند روزی او را می‌رساند و اگر به خدا ایمان داشته باشد خدا برایش کافی است»، گفت: دانشجویان را به راستگویی، امانتداری و احسان و نیکی در هر شرایط دعوت می کنم که با در نظر گرفتن این عوامل شاهد پیشرفت‌ها و پیروزی‌های عظیمی در عرصه علمی خواهیم بود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار