کد خبر:۲۲۹۸۳۰
مدیرکل اداره ارشاد هرمزگان:
راهاندازی دانشگاه علمی-کاربردی فرهنگ و هنر خلیج فارس از مطالبات اصلی مردم بود
مدیرکل اداره ارشاد هرمزگان گفت: راه اندازی دانشگاه علمی-کاربردی فرهنگ و هنر خلیج فارس از مطالبات اصلی فرهنگی مردم و به ویژه هنرمندان و اهالی فرهنگ، هنر و رسانه این استان بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، حجت الاسلام حسین مرشدی امروز طی بازدید از مراحل آماده سازی دانشگاه علمی – کاربردی فرهنگ و هنر خلیج فارس مرکز بندرعباس در جمع کارکنان این دانشگاه اظهار داشت: این دانشگاه که از مطالبات اصلی فرهنگی مردم و به ویژه هنرمندان و اهالی فرهنگ، هنر و رسانه بود، با کمترین منابع و امکانات و در شرایطی بسیار سخت و دشوار آماده بهره برداری شد.
وی در ادامه بیان داشت: استقبال دانشجویان و هنر آموزان از این دانشگاه در اولین ترم شروع به کار آن بسیار امیدوار کننده است و در صورت استمرار حمایت ها و استقبال مردم امیدواریم در آینده ای نزدیک این دانشگاه به یکی از فعال ترین مراکز فرهنگی و هنری کشور در تربیت دانشجویان با اعتقاد تبدیل شود.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان تصریح کرد: دانشگاه و به ویژه مراکز فرهنگی و هنری جزو اهداف خاص و ویژه دشمنان در تهاجم نرم محسوب می شود و ضرورت دارد حداکثر دقت و نکته سنجی در مراقبت از این سرمایه عظیم فرهنگی به بهترین شکل صورت پذیرد.
مرشدی اظهار داشت: در فضاهای دانشگاهی و فرهنگ و هنر باید با توجه به شرایط روحی دانشجویان رفتار شود و از هر گونه اعمال و رفتارهای غیر منطقی که هزینه های گزافی را به همراه دارد پرهیز گردد.
عبدالرضا صالح صابر، رئیس دانشگاه علمی - کاربردی فرهنگ و هنر خلیج فارس نیز در این برنامه گفت: این دانشگاه در اولین سال در چهار رشته بازیگری حرفه ای، کمک کارگردانی، عکاسی و مدیریت فرهنگی دانشجو پذیرفته کرده است که طی سال های آتی با توجه به نیاز استان تعداد رشته ها نیز افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: مراسم افتتاح رسمی این دانشگاه هفته آینده با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است، دانشگاه علمی-کاربردی فرهنگ و هنر خلیج فارس در فرهنگسرای طوبی بندرعباس قرار دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.