به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، احسان سالاری به تشریح چگونگی پیگیری مشکلات صنعت در برنامه ثریا پرداخت و گفت: یکی از نقاط قوت این برنامه، به غیر از طرح موضوعات جذاب، تهیه گزارش های میدانی است؛ برای مثال اگر موضوع برنامه بازتاب مشکلات یک کارخانه است، فقط به سراغ مسئولین مربوطه نمی روند و از مشکلات کارگرها و عوامل جزئی تر هم گزارش تهیه می کنند.
وی افزود: البته در بعضی موارد مصلحت اندیشی هایی می شود که شاید اگر این موارد نبودند، برنامه جذاب تر شده و کارایی بیشتری داشت.
این عضو شورای مرکزی مجمع دانشجویان حزب الله در ادامه به طرح چند سوال از برنامه سازان برنامه ثریا پرداخت و گفت: پاسخ به این سوال ها که "هدف برنامه چیست؟"، "آیا از ابتدا قرار بوده که چنین مخاطبانی را جذب کند" و این که "آیا جایگاه پرداخت به چنین موضوعاتی صدا و سیماست یا خیر"، می تواند روند پیشرفت برنامه را بهتر کند.
سالاری با انتقاد از این که این برنامه به مسائل دانشگاهی نمی پردازد گفت: در این چند برنامه ای که دیدم، صرفا بحث مربوط به صنعت بود و در این بین، حرفی از دانشگاه ها و مشکلاتشان به میان نیامد؛ با توجه به این که بیشتر مخاطبین را قشر دانشجو تشکیل می دهند، پرداخت به موضوعات دانشگاهی می تواند قابل توجه باشد.
این دانشجوی دانشگاه علم و صنعت در پایان تصریح کرد: بهترین پیشنهادی که برای بهبود برنامه می شود داد این است که در برنامه های آینده، پیگیری فعالیت های انجام شده در برنامه ی قبل انجام شود. به این صورت که برنامه سازان به بررسی تاثیر برنامه های گذشته در صنعت بپردازند و ببینند آیا ساخت برنامه و پیگیری های انجام شده ثمربخش بوده است یا خیر.