کد خبر:۲۳۲۸۱۶
«ثریا» در نقد دانشجویی- 4

ابراهیمی: «ثریا» محل ظهور دغدغه‌های علمی دانشجویان باشد

عضو بسیج دانشجویی دانشگاه تهران گفت: برنامه ی ثریا می تواند یک ویترین بزرگ و محل ظهور و بروز ایده ها و دغدغه های دانشجویان باشد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، احسان ابراهیمی، عضو بسیج دانشجویی دانشگاه تهران برنامه «ثریا» را اتفاق مثبت حوزه علم در صداوسیما دانست و گفت: موفقیت بزرگ برنامه «ثریا» این است که یک برنامه علمی را از پنل خاص شبکه چهار خارج و در شبکه یک با مخاطب گسترده تر و با حرف هایی تازه عرضه کرد.

 

وی با بیان این که «ثریا» یک برنامه علمی با دغدغه و با مخاطب عمومی است افزود: آفتی که گریبان دانشجویان حزب اللهی دغدغه مند را گرفته بود، این بود که موضع انفعالی و صرفا غرزننده نسبت به صداوسیما پیدا کرده بودند. با ساخته شدن برنامه ثریا، این اتهام از این قشر برداشته شد و جریان حزب اللهی جوان و به ویژه دانشجو توانست به بدنه سنگین و کسل صداوسیما وارد شود و حرف های انتقادی را با پشتوانه ای ایجابی مطرح کند.


این عضو بسیج دانشگاه تهران گفت: از دیگر ویژگی های برنامه ثریا خارج کردن مسائل علمی از لایه های انتزاعی با مخاطب خاص است؛ این که نسبت پیشرفت های علمی کشور و مسائل و مشکلات صنعتی با مسائل گریبانگیر جامعه شفاف تر بیان و روشن شد.


ابراهیمی با انتقاد از چند برنامه ای که گریز به مسئله علوم انسانی داشت، تصریح کرد: ای کاش برنامه ثریا به مسائل علوم انسانی ورود نمی کرد و یا اگر تلاش برای ورود به این حوزه را داشت، حرف جدی مطرح می کرد. اما در برنامه هایی که گریزهایی به اقتصاد و یا بحث آموزش عالی زده شد، موضوعات و بحث های مطرح شده پشتوانه خوبی نداشتند.


دانشجوی برق دانشگاه تهران ادامه داد: برنامه «ثریا» می تواند از ایده ها و حرف های مختلف دانشجویان در سراسر کشور استفاده کند و با مطرح کردن این ایده ها، سبب رشد آنان هم بشود. این که ثریا در حوزه های مختلف مطالعه می کند و نگاه انتقادی به مسائل دارد و یقه ی بدنه سیاست گذار کشور را گرفته خیلی اتفاق بزرگی است اما اگر این جریان به سراسر کشور تسری پیدا کند، نتایج بهتری در بر خواهد داشت.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار