به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، حجتالاسلام سید شرف الدین ملک حسینی عصر روز گذشته در دیدار با دانشگاهیان دانشگاه یاسوج، با اشاره به شخصیت و جایگاه حضرت فاطمه (س) تصریح کرد: فاطمه(س) در دامن پیامبر رشد کرد و ارزش های وجودی او کمال یافت و اصل او، به نَصَب و نه به سبب، از رسول خدا بود و در احادیث مختلف شخصیتش به دختر رسول خدا(ص) شناخته می شود.
وی با اشاره به برخی از تعابیر غلط در مورد آن حضرت افزود: فاطمه دختر محمد (ص) است و همه چیز فاطمه، اصل و شرف و کَرَمش از رسول خداست و این سخن که «فاطمه فاطمه است» جزو غلط های بزرگ تاریخ فکری بشر است که در نگارش های جدید به زیبایی نگارش شده که فکر کاملا غلط می باشد.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: رسول خدا(ص) می فرماید دخترم فاطمه زهرا(س)، یعنی به نَصَب از رسول خداست؛ خود حضرت زهرا نیز می فرمایند: من دختر کسی هستم که خدا بواسطه او گناهان را می آمرزد و امام عصر(عج) نیز فرمودند: برای دختر رسول خدا(ص) در من الگویی است و نفرمود برای فاطمه در من الگویی است.
ملک حسینی با اشاره به علم حضرت زهرا (س)، خطبه آن حضرت را رمز هدایت انسانی دانست و گفت: حضرت فاطمه (س)خطاب به امام علی (ع) فرمود: ای علی من (ما کان) آنچه گذشت را می دانم– یعنی تاریخ هستی- و (ما یکون) یعنی سنت ها و رابطه ها را– که بخشی از دانش های دانشگاهیان است- را هم می دانم؛ و (ما لم یکن) آنچه که اینک نیامده و حتی از گذشته تا به حال به دلیل اینکه اسبابش نیامده و اتفاق نیفتاد، را هم می دانم.
وی علم مفید را علمی دانست که با ارزش قرین بوده و برای بشر مثبت باشد.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد افزود: علمی مفید است که بشر را رو به جلو می برد و مایه حیات جامعه است، علمی که کشفی بوده و نه جعلی.
ملک حسینی ادامه داد: در ادعیه وارده از علم غیر نافع به خدا پناه می بریم که این علم غیر نافع حجب، عقب گرد و ارتجاع است.
وی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در مورد علم بیان داشت: مقام معظم رهبری فرمودند «علم باید جهتش الهی باشد»، بنابراین علم که بی جهت است علم مفیدی نیست.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به جایگاه علم نافع در دین مبین اسلام خاطرنشان کرد: امام علی (ع) خطاب به کسانی که به ایل و تبار خود فخر می فروختند، می فرمودند: اگر شما صاحب عقل باشید، برای شما اصل وجود دارد، اگر خُلق الهی داشته و حامل ارزش ها باشید، شرف دارید و اگر توانسته باشید در پرتو دانش ها رشد کنید از کرامت انسانی برخور دارید.