به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مهدی کوچک زاده روز گذشته در جمع دانشجویان جهاد دانشگاهی در مشهد با اشاره به موضوع انتخابات تصریح کرد: من نمی خواهم بگویم شما حسن را رد کنید و به حسین رای دهید، باید به اطلاعات صحیح توجه کنید.
وی با طرح این سوال که در جامعه ما چقدر اطلاعات صحیح وجود دارد، افزود: متاسفانه هنگامی که افراد در جامعه یکدیگر را به دزدی متهم میکنند، رسانهها نیز با انعکاس این مسائل خوراک برای بی بی سی فراهم میکنند.
نماینده مردم تهران مجلس بیان داشت: در عرصه رسانه ما باید به دنبال خبر سالم بگردیم که این خبر راست باشد، متاسفانه رسانه کارکرد اصلی خود را از دست داده است و تبدیل به ابزار دست احزاب شده است.
وی افزود: گاهی عکسهایی که عکاسان از ما در مجلس میگیرند آن را طوری نشان میدهند که ما در آنجا مشغول کتاب خواندن و یا بازی کردن هستیم؛ در حالی که اگر به اصل موضوع توجه کنیم برای مثال برای یک نماینده تعداد زیادی نشریه میآید که ما مجبوریم آنها را در مجلس ببینیم و ورق بزنیم؛ این کار به معنای کتاب خواندن به جای پرداختن به امور مردم نیست.
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: انتشار این گونه مطالب و عکسها بدون درج دلیل خواندن نشریه کار مناسبی نیست و رسانههایی که این کار را میکنند، دشمن هستند.
کوچک زاده با اشاره به افرادی که یکدیگر را در جامعه متهم به دزدی میکنند، گفت: متاسفانه جوان ما نیز در دانشگاه به جای تحلیل مواضع افراد این لفظ دزدی را استفاده میکند، بدون آنکه واقعا در این زمینه مطمئن باشد و یا سندی داشته باشد.
وی بیان داشت: جوانی در خصوص دزدی هاشمی رفسنجانی از من پرسید، گفتم: مگر مدرکی داری؟ گفت من با هاشمی مخالفم. من هم گفتم منم مخالفم؛ اما به جای اینکه به او تهمت دزدی زد مواضع او را تحلیل کنید.
نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: لازم نیست برای برخورد با رقیب به او تهمت زد این کار افراد بی اطلاع از مواضع اخلاقی است، مثلا او میگوید: قول شرف دادی و نکردی؟ پس شرف نداری که این حرف فحش است.
کوچک زاده گفت: همه میتوانند به هم تهمت بزنند؛ اما میشود در عرصه سیاسی بدون تهمت زدن فعال بود.
وی با بیان اینکه هاشمی رفسنجانی را دزد می نامند، گفت: مقام معظم رهبری سلامت مالی وی را تایید کرده است ما باید به دنبال تحلیل مواضع وی باشیم.
نماینده مردم تهران در مجلس لازمه رسیدن به یک انتخاب خوب را داشتن اطلاعات صحیح، استفاده از ابزار و روش های مناسب و نداشتن حب و بغض دانست و گفت: برای یک انتخاب آگاهانه باید به شاخصها و ضوابط آگاهی داشته باشیم.
کوچک زاده در پاسخ به این سوال چرا در برخی رای گیریها در مجلس تعداد نمایندگان مجلس زیاد نیست؛ اما در زمان سوال از رئیس جمهور یا استیضاح وزراء همه هستند، گفت: متاسفانه رای گیریها در مجلس به صورت فراکسیونی است مثلا رئیس فراکسیون میگوید: آقای الف رای بیاورد همه رای به همان فرد میدهند و یا بالعکس.
وی در پاسخ به سوالی که چرا در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکردید، گفت: من نمی دانم احساس تکلیف نمایندگان از کجا آمده من که احساس تکلیف نکردم.
نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به سوالی در خصوص عدم حضور در شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: این امر شخصی است.
کوچک زاده در خصوص مشایی بیان داشت: من نظر خاصی در مورد مشایی ندارم، مشایی یک گیری است که ایجاد کردند و هم اکنون خودشان در این گیر ماندهاند، با اینکار معیار حق و باطل را مشایی احمدینژاد در نظر می گیرند.
وی دانشجویان را بزرگترین سرمایههای کشور دانست.