رئیس دانشگاه مازندران گفت: به وقوع پیوستن حماسه سیاسی نیازمند بسترسازی اقتصادی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، احمد احمدپور روز گذشته در همایش دانشجویی «اقتصاد ایران» که در دانشگاه مازندران برگزار شد، تصریح کرد: حماسه سیاسی و اقتصادی دو بال پرواز نظام در تصعید سیاسی و تثبیت اقتصادی اند و به وقوع پیوستن حماسه سیاسی نیازمند بستر سازی اقتصادی است.
وی با بیان اینکه شعار سال گذشته که ترویج تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی بود یک موضوع بلند مدت است و در یکسال به انجام نمی رسد، تاکید کرد: حمایت از تولید ملی باید به یک استراتژی بلند مدت حداقل 20 ساله تبدیل شود.
رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه تولید ملی باید پاسخگوی نیازهای جامعه اسلامی بوده؛ به گونه ای که مسلمانان دست نیاز به سوی بیگانگان دراز نکنند، ادامه داد: البته این به مفهوم خودکفایی جامعه در زمینه تک تک نیازها نیست، بلکه جامعه اسلامی باید تولید خود را با توجه به مزیت ها و نیازها اولویت بندی کند.
احمدپور ادامه داد: تولید در جامعه اسلامی باید با رعایت اولویت های آن از جمله برای حفظ استقلال سیاسی کشور، برقرار امنیت غذایی و دارویی، توان قدرت کشور در بین کشورهای رقیب یا متخاصم، برقراری عدالت اجتماعی، هدایت، تربیت و توانمندسازی آحاد جامعه باشد.
وی توجه به تولید داخلی را زمینه ساز رونق بخشیدن به حرکت کشور، بالا بردن قدرت خرید مردم، حذف دلالی ها و واسطه گرایی، افزایش درآمد ملی، افزایش صادرات و کاهش واردات، اقتدار اقتصادی، رهایی از وابستگی به نفت و اقتصاد تک محصولی، مبارزه برای ایجاد استقلال، مستحکم کردن اقتصاد داخلی و شکوفا کردن، عزت و سربلندی برشمرد.
رئیس دانشگاه مازندران ادامه داد: بسیار روشن است که پیشرفت کشور نیازمند توجه به دو عنصر علم و تولید است.
احمدپور در بخش دیگری از سخنانش به انتخابات پیش رو اشاره کرد و گفت: به فرموده مقام معظم رهبری انتخابات مظهر حماسه سیاسی، اقتدار و آبروی نظام است.
وی خاطرنشان کرد: خیلی از کشورهای غربی در زمان انتخابات در ایران سعی دارند تا با متشنج کردن فضای روانی جامعه از سطح مشارکت جامعه بکاهند و نظام را با آنومی های سیاسی رو در رو سازند.
رئیس بزرگترین مرکز آموزش عالی دولتی استان مازندران همچنین به وظیفه نخبگان در سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در بیانات ابتدای سال جدید در حرم رضوی اشاره داشتند: یکی از نقشه های اصلی دشمن مشغول کردن نخبگان کشور به کارهای درجه دو و فرعی است و از این رو شناخت اهم از مهم و تشخیص مسائل اصلی و فرعی یکی از وظایف نخبگان است که باید به آن توجه بسیاری شود.
احمدپور ادامه داد: یکی از زمینه هایی که سالیان دراز مسیر علمی و پیشرفت کشورها را متاثر کرده است و انسان را از خداگرایی و آخرت طلبی دور کرده است، این است که غرب در علوم مختلف مسائل اصلی و فرعی را تغییر داده و با رویکرد جدیدی به اقتصاد، مدیریت و جامعه روی آورده است..
وی افزود: به عبارت دیگر، مهم ترین دستاورد تمدن غرب، در بسیاری از شئون زندگی، تغییر مسائل اصلی و فرعی به یکدیگر است و دامنه این بحث به حدی گسترده است که این امر، هم در خصوص تمدن غرب صادق است و هم در مورد تعامل تمدن غرب با سایر ملت ها ساری و جاری است.
رئیس دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: بررسی تاریخ ملت های مختلف از جمله ژاپن، چین و بسیاری از کشورهای دیگر نشان می دهد که این کشورها زمانی به رشد و توسعه نایل آمده اند که قصد داشتند از وابستگی به آمریکا دوری گزینند و خود، راه خود را بپیمایند.
احمدپور بار دیگر به فرامین مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: ایشان فرموده اند: ملت ما با پیشرفت ها ثابت کرد که در سایه آمریکا زندگی نکردن، به معنای عقب افتادگی نیست و قدرتمندان عالم، استعمارگران در روزی که استعمار مستقیم بوده و امروز آمریکا می خواهد به ملت های دنیا اثبات کنند که اگر می خواهید زندگی خوب داشته باشید و پیشرفت کنید، باید زیر سایه ما بیایید.
وی تصریح کرد: ملت ایران ثابت کرد که این حرف دروغ است و وابسته نبودن به آمریکا و قدرت های بزرگ نه فقط موجب عقب افتادگی نیست، بلکه موجب پیشرفت است.
رئیس دانشگاه مازندران در پایان خطاب به دانشگاهیان یادآور شد: امروز زمان آن است که با استعانت از انسانهای پاکباخته ای که حماسه ای بزرگ سالهای جنگ تحمیلی را رقم زدند با سلاح دانش و فناوری حماسه های سیاسی و اقتصادی را با هوشمندی رقم زنیم.