آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۸۳۸۵
مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی خبرداد:

تکمیل ساختمان ورزش زورخانه‌ای کوثر مشهد در نیمه خرداد امسال

مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: پروژه ساختمانی ورزش زورخانه‌ای مشهد پس از پنج سال فقط 40 درصد پیشرفت داشته که قرار است در نیمه اول خرداد ماه تکمیل شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی اکبر هاشمی جواهری روز گذشته در همایش تجلیل از پهلوانان، قهرمانان و مربیان کشتی پهلوانی و هنرهای فردی و زورخانه‌ای که در محل ادراه کل ورزش و جوانان در مشهد برگزار شد، بیان کرد: پول وقتی ارزش دارد که در جای خودش هزینه شود.

 

وی افزود: هر پولی یک برکتی دارد و در صورتی که خداوند پولی به انسان بدهد مصرف آن در زمینه سلامت انسان کار بسیار ارزشمند و پسندیده ای است.

 

مدیر کل سازمان ورزش و جوانان استان با اشاره به حال و هوایی که در ورزش پهلوانی و زور خانه ای حاکم است، بیان کرد: حال و هوایی که در این ورزش وجود دارد در هیچ ورزش دیگری وجود ندارد.

 

جواهری همچنین با اشاره به بودجه 10 میلیارد ریالی که از وزارت ورزش و جوانان دریافت کرده است، بیان کرد: وزارت به پیشنهاد بنده تصمیم گرفت تا پروژه ساختمانی کوثر مشهد را که از پنج سال قبل تاکنون 40 درصد پیشرفت داشته با اختصاص بودجه 10 میلیارد ریالی تکمیل کند.

 

وی افزود: این پروژه که در آن یک سالن ورش های باستانی ساخته خواهد شد یکی از بهترین و بزرگترین سالن های باستانی استان و کشور خواهد شد.

 

مدیر کل سازمان ورزش و جوانان استان با اشاره به پیشرفت 17 درصدی پروژه در یک هفته گذشته خاطرنشان کرد: ساختمان این پروژه تا نیمه اول خرداد ماه سال جاری تکمیل خواهد شد.

 

هاشمی جواهری همچنین از بازسازی و نوسازی گود زور خانه کوچه عیدگاه مشهد که در منطقه ثامن واقع شده است، خبر داد و بیان کرد: این زور خانه همان زور خانه ای است که مقام معظم رهبری در آن ورزش می‌کردند.

 

لازم به ذکر است، در پایان این مراسم از تعدادی از پهلوانان و قهرمانان ورزش پهلوانی و قهرمانی خراسان رضوی تقدیر به عمل آمد که از جمله این نامداران ورزش استان پهلوانان امیر رشید لمیر، حمید قشنگ، عبدالرضا کارگر تقی خراسانی و احمد میرزا پور را می توان نام برد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار