کد خبر:۲۳۸۵۴۳
مسئول طرح تذکر لسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر:

امر به معروف و نهی از منکر مهمتر از نماز است

مسئول طرح تذکر لسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: مردم باید احساس کنند امر به معروف و نهی از منکر از اقامه نماز مهم‌تر است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ حجت الاسلام و المسلمین حیدر ظهرابی در نشست معاونان ستاد استان‌ها و شهرهای منتخب که صبح امروز در سالن کنفرانس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد، با بیان اینکه جامعه اسلامی با امر به معروف و نهی از منکر زنده است، افزود: تذکر لسانی وظیفه همیشگی مسلمانان است در انجام این مهم ضمن اینکه تعدادی باید پیشگام باشند اما آحاد مردم وظیفه انجام آن را دارند.


 وی در ادامه گفت: ما دستاوردهای فراوانی از انقلاب داشته‌ایم و تهاجم فرهنگی که دغدغه مقام معظم رهبری است نیز یکی از این دستاوردها به شمار می‌رود لذا بر ما لازم است که تمام توان خود را درمقابله با این تهاجم به کار بگیریم.


مسئول طرح تذکر لسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: عالی‌ترین اقدام فرهنگی را فرضیه امر به معروف و نهی از منکر دانست و افزود: اجرای شعار حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی، امنیت اجتماعی، دوام حکومت اسلامی و .... با امر به معروف و نهی از منکر محقق می‌شود.


حجت الاسلام و المسلمین ظهرابی به حمایت مقام معظم رهبری از پیشگامان امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و اظهار داشت: اثرگذاری این طرح ملموس و استمرار آن بسیار مهم است، تذکر لسانی مقطعی نیست بلکه انسان تا زمانی که زنده است باید امر به معروف و نهی از منکر بکند.


 وی به آگاهی و پیگیری جدی تمام مسئولان، معاونان، رؤسای ستاد استان‌ها، فرمانداران، استانداران و استادان تأکید کرد.


مسئول طرح تذکر لسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ادامه گفت: مردم باید احساس کنند که امر به معروف و نهی از منکر از برپایی نماز مهم‌تر است و بدیهی است که اگر ما خیر و نیکی را برای مردم بازگو کنیم مردم نیز می‌پذیرند.


 حجت الاسلام و المسلمین ظهرابی با اشاره به برنامه‌های این ستاد یادآور شد: در نیمه اول ماه مبارک رمضان امسال طرح تذکر لسانی در شهرهای که به تازگی برای اجرایی این طرح اقدام کرده‌اند، آغاز و در شهرهای دیگر تقویت می‌شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار