کاندیدای جبهه پایداری گفت: بسیاری از کارشناسان در آن زمان معتقد بودند که سیاستهای اقتصادی دولت هاشمی کشور را در یک مسیر بحران قرار میدهد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، کامران باقری لنکرانی بعدازظهر پنج شنبه 18 اردیبهشت در سلسله نشست های «صراط» جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان که با همکاری بسیج دانشجویی و هیئت رایة العباس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه برگزار شد تصریح کرد: بسیاری از کارشناسان در آن زمان معتقد بودند که سیاست های اقتصادی دولت هاشمی کشور را در یک مسیر بحران قرار می دهد به گونه ای که امروز مشکلات اقتصادی کشور ناشی از سیاست های دوران هاشمی است.
وی با اشاره به اینکه دوران سازندگی کشور پس از جنگ در دوران هاشمی شروع شد اما مدلی بکار گرفته شد که تحلیلگران در آن زمان معتقد بودند که کشور را در مسیر بحران قرار می دهد افزود: متاسفانه سیاست اقتصادی هاشمی سیاست اقتصادی نامتوازنی بود و از طرفی سیاست های فرهنگی هاشمی نیز که بی ارتباط با سیاست های اقتصادی او نبود به گونه ای بود که به جای اینکه به فکر مفاخر فرهنگی کشور خودمان باشیم برای اینکه باب میل کشورهای غربی عمل کنیم دچار نوعی خودباختگی شدیم.
کاندیدای ریاست جمهوری گفت: در دوران هاشمی تعامل ما با دنیا از کانال عربستان شکل می گرفت و این کار غلطی بود اما امروز شاهدیم که مذاکرات هسته ای ایران بدون واسطه گری دیگر کشورها برگزار می شود.
لنکرانی ادامه داد: در آن دوران سیاست خارجی ایران به گونه ای بود که با محکومیت هاشمی در دادگاه میکونوس رئیس جمهور در صورت سفر به دیگر کشورها دستگیر می شد.
ائتلاف معنی ندارد
وی در ادامه با اشاره به اینکه کابینه دولت یازدهم را در صورت کسب آراء مردم بر اساس توانمندی افراد تشکیل خواهم داد اضافه کرد: کابینه دولت یازدهم یک کابینه منسجم خواهد بود و نگاه به اشخاص حقیقی است.
کاندیدای ریاست جمهوری در خصوص کاندیداتوری سعید جلیلی و احتمال ائتلاف با او گفت: در گفتمان پایداری رقابت درون گفتمانی نداریم و معتقدیم که برای این گفتمان یک پرچمدار می خواهیم پس ائتلاف معنی ندارد.
لنکرانی با بیان اینکه ائتلاف برای انتخابات مجلس تاثیر گذار است اگر چه روی آن هم حرف داریم تصریح کرد: مدیریت کلان کشور به تعقل، ایمان، نوآوری، خلاقیت، پشتکار و تلاش شبانه روزی نیاز دارد با این حال جبهه پایداری چه رای بیاورد و چه رای نیاورد به دنبال نگاه گفتمانی خودش است.
وی خاطرنشان کرد: نگاه گفتمانی با نگاه حزبی متفاوت است چرا که اگر کسی در حزب مرتکب اشتباهی شود ممکن است آن را لاپوشانی کنند اما این نگاه در نگاه گفتمانی پایداری حاکم نیست.
کاندیدای ریاست جمهوری به تشریح وضعیت اقتصادی کشور پرداخت و گفت: متاسفانه مصوباتی را مانند کاهش تعرفه خودرو در دولت و مجلس داشته ایم که به نفع عده ای خاص بوده اند و به خاطر این مصوبات عده ای ثروت زیادی را به جیب زدند.
لنکرانی خاطرنشان کرد: اقتصاد ایران بیماری مزمن دارد که در دو سال اخیر تحریم ها و سوء مدیریت ها آن را تشدید کرده است.
وی با اشاره به اینکه در بین کاندیداهای ریاست جمهوری سبحانی و رضایی دارای تحصیلات مرتبط با اقتصاد هستند اما راهکارهای های اقتصادی آنها هم با هم متفاوت است تصریح کرد: در بحث عدالت در برخی جاها کارنامه خوبی داریم و در برخی جاها کارنامه خوبی نداشته ایم با این حال معتقدم که عدالت باید به عنوان محوری ترین برنامه دولت یازدهم باقی بماند.
کاندیدای ریاست جمهوری گفت: در دولت های نهم و دهم به اندازه پنجاه سال گذشته در کشور کار شده است.