آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۵۸۴
خطيب جمعه همدان:

هدف آمريكا در صحراي طبس از بين بردن انقلاب بود

امام جمعه موقت همدان گفت: هدف آمريكا در صحراي طبس ضربه زدن به انقلاب اسلامي و از بين بردن آن بود.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از همدان، حجت الاسلام محمد جوادي در جمع نمازگزاران اين هفته مردم همدان در حسينيه امام خميني (ره) اين شهر با اشاره به واقعه صحراي طبس اظهار داشت: آمريكا در سال 59 جاسوسان و هواپيماهاي خود را در خاك طبس مستقر كرد و قصد ضربه زدن به اسلام را داشت.

وي با بيان اينكه واقعه طبس نقطه ننگي در دامن آمريكا و آمريكاييان است، افزود: خداوند با فرستادن ابابيل هاي خود موجب از بين رفتن توطئه آمريكا و آتش گرفتن هواپيماهاي آنها و در نهايت پيروزي مسلمانان بر كفار شد.

امام جمعه موقت همدان در بخش ديگري از سخنان خود با گراميداشت روز ارتش و تشكيل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به فرمان امام خميني (ره) تصريح كرد: 29فروردين روز ارتش جمهوري اسلامي ايران است كه ارتش در كنار سپاه توانست با جان و دل از كيان مقدس دفاع كند.

جوادي همچنين با اشاره به دهم ارديبهشت ماه روز ولادت بانوي دشت كربلا گفت: حضرت زينب (س) در دشت كربلا پرستار امام زين العابدين(ع) بود و به همين مناسبت اين روز را در نظام مقدس جمهوري اسلامي به نام روز پرستار نامگذاري كردند.

پيش از سخنان خطيب جمعه همدان، حجت الاسلام سيد محمود موسوي، نماينده ولي فقيه در سپاه انصارالحسين(ع) استان همدان به تاسيس سپاه در دوم ارديبهشت ماه اشاره و تاكيد كرد: يك سپاهي، فقط يك نظامي نيست، بلكه وظيفه آن در مقابله با تهديدهاي نظامي، امنيتي و سياسي دشمنان فراتر از تمام مردم است.

وي با بيان اينكه خورشيد دين از غرب طلوع مي كند، خاطرنشان كرد: غربي ها به اين نتيجه رسيده اند كه امنيت در درون نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران برقرار است.

لازم به ذكر است، نمازگزاران پس از اقامه نماز جمعه مسير حسينيه امام خميني (ره) تا چهار راه شريعتي را در حمايت از سخنان اخير دكتر محمود احمدي نژاد در ژنو و همچنين در محكوم كردن اقدام  تروريستي در مقداديه عراق كه موجب كشته و مجروح شدن شمار زيادي از هموطنان شد، راهپيمايي كردند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار