دانشجویان مشتاق زیادی از سراسر کشور درخواست شرکت در دوره ضیافت اندیشه قرآنی را داشتند و حتی به استاندار هم متوسل شدند؛ اما به خاطر کم توجهی مسئولان این طرح فقط در پنج دانشگاه کشور برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، یک شنبه شب را به دعوت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد یاسوج میهمان ضیافت افطاری خبری بچه های طرح ضیافت اندیشه قرآنی بودیم؛ طرحی که به گفته مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد کهگیلویه و بویراحمد امسال فقط در تعداد انگشت شماری از دانشگاه های کشور برگزار می شود.
حجت الاسلام سید حکمت الله هاشم پور، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد یاسوج مثل همه نشست های خبری از وظایف دفتر نهاد و چیستی و چرایی برگزاری طرح ضیافت اندیشه دانشجویی و اینکه وظیفه دفتر نهاد فعالیت اجرایی نیست و فقط حمایت، هدایت و نظارت بر فعالیت های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه هاست، سخن گفت.
وی به بررسی برگزاری طرح ضیافت در طول چهار سال اخیر پرداخت و افزود: طرح ضیافت سال اول در بیشتر دانشگاه ها اجرا شد؛ اما در سال دوم به خاطر بی توجهی برخی از مسئولان استانی و یا کمی بودجه دانشگاه ها، در برخی از دانشگاه های کشور برگزار نشد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد یاسوج ادامه داد: این طرح در سال سوم برگزاری در بیشتر دانشگاه های کشور برگزار شد؛ اما امسال به دلیل محدودیت هایی که وجود داشت در تعداد انگشت شماری از دانشگاه های کشور برگزار شد.
هاشم پور به بررسی علل برگزار نشدن این طرح در کشور پرداخت و یکی از مهم ترین این دلایل را کمی هزینه دانست و دلیل عمده دیگر را تغییر رویکرد دفتر نهاد رهبری در کشور بیان کرد.
وی با اشاره به بی توجهی برخی ادارات و نهادهای دولتی برای همکاری با این طرح بیان داشت: مسئولان به خوبی واقفند که بسیاری از فعالیت های فرهنگی که در چند سال برگزار می شود به اندازه یک طرح ضیافت اندیشه در دانشجویان تاثیر گذار نیست.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد یاسوج تصریح کرد: امسال ضیافت اندیشه اساتید در دستور کار مرکز قرار گرفت و باعث کم رنگ شدن طرح ضیافت دانشجویی شد و در کل کشور شاید پنج دانشگاه وجود نداشته باشد که طرح ضیافت اندیشه دانشجویی را برگزار کرده باشند.
هاشم پور گفت: از بین بیش از 3000 دانشجو از دانشگاه های استان که برای شرکت در این طرح متقاضی شدند، با توجه به ظرفیت 650 نفری، توانستیم فقط میزبان این تعداد از دانشجویان باشیم که به خاطر استقبال بیشتر دانشجویان پسر و محدودیت هایی از جمله کمبود نیروی اجرایی در بین خواهران فقط میزبان برادران دانشجو از همه دانشگاه های استان هستیم.
نکته قبال توجهی که در سخنان هاشم پور وجود داشت، استقبال کم دختران دانشجو از یک برنامه به نسبت دانشجویان پسر بود که طبق آمار ارائه شده از سوی این مسئول مبنی بر نصف بودن تعداد دانشجویان دختر، جای تعجب و درنگ دارد.
وی از هزینه های طرح گفت و تصریح کرد: بخشی از بودجه این طرح 15 روزه را مسئولان دانشگاه آزاد یاسوج متقبل شدند و بخش های دیگر را از نهادهای فرهنگی و دفتر نهاد رهبری و همچنین آورده های دانشجویان کمک گرفتیم.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد یاسوج از استقبال زیاد دانشجویان دانشگاه های دیگر استان و استان های دیگر کشور خبر داد.
هاشم پور از دانشجویانی خبر داد که به خاطر شرکت در این طرح به استاندار استانشان متوسل شدند و او نیز واسطه این دانشجویان شد تا از طریق استاندار کهگیلویه و بویراحمد بتواند رضایت مسئولان طرح را برای شرکت بگیرند.
وی به دانشجویانی اشاره کرد که این دوره را پشت سر گذاشتند؛ اما به خاطر اشتیاق به برگزاری این طرح، تقاضای حضور به عنوان خادم را داشتند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد یاسوج به اشتیاق دانشجویان دانشگاه های دیگر کشور برای حضور در این طرح اشاره کرد و گفت: دانشجویانی از استان های مختلف کشور با مراجعه حضوری و غیر حضوری و با در دست داشتن نامه های مختلفی از طرف مسئولان، متقاضی شرکت در طرح ضیافت اندیشه قرآنی بودند.
به راستی با توجه به تغییر رویکرد دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، میزان استقبال اساتید از این طرح چگونه است و اولویت و ضرورت برگزاری و میزان تاثیرگذاری آن بر دو قشر اساتید و دانشجویان به چه صورت ارزیابی می شود؟