کد خبر:۲۵۲۶۳۴
مردانی در گفت وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

مشکل، عدم استقبال مردم از سیاست‌های جمعیتی است

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: مشکل اصلی در سیاست افزایش موالید، قانون‌گذاری نیست بلکه این قوانین به دلیل وجود مشکلات فرهنگی، اجتماعی ...

محسن علی‌مردانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی اخیراً مصوبه‌ای را در زمینه سیاست‌های جدید جمعیتی به تصویب رسانده ولی به نظر می‌رسد این مصوبه چندان نمی‌تواند وضعیت موجود را متحول کند و تاثیرگذار باشد.

 

وی با تأکید بر لزوم توجه به مسائل فرهنگی در سیاست‌های جمعیتی گفت: متاسفانه قوانینی که می‌گذاریم چندان مورد استقبال مردم قرار نمی گیرد زیرا مشکلات فرهنگی، اجتماعی وجود دارد که در صورت عدم توجه به این مشکلات همچنان با عدم استقبال مردم مواجه خواهیم بود.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تأکید بر لزوم توجه عمقی به مشکلات مردم گفت: در حال حاضر بسیاری از جوانان تحصیلکرده که سرمایه‌های نظام هستند در زمینه پیدا کردن شغل مناسب مشکل دارند اگر این جوانان که داشته‌ها و سرمایه‌های نظام هستند مورد بی‌توجهی قرار بگیرند نمی‌توان انتظار اثرگذاری قوانین را داشت.

 

وی با بیان اینکه باید برای داشته‌های خودمان ارزش بسیاری قائل شویم، گفت: متاسفانه برخی سیاست‌ها به گونه‌ای بوده است که جوانان تحصیلکرده در زمینه اشتغال خودشان با مشکلات فراوانی روبرو شده‌اند.

 

علی‌مردانی با تاکید بر لزوم رفتار صادقانه با مردم گفت: باید با مردم صادق باشیم و نباید مشکلات را از آنها پنهان کنیم باید صادقانه به مردم بگوییم که در بعضی سیاست‌ها دچار مشکل بوده‌ایم؛ اگر مشکلات کنونی حل نشود نمی‌توان به استقبال مردم از سیاست‌های جدید جمعیتی امیدوار بود.

 

 این نماینده مجلس اشتغال را اولویت اصلی نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: برای رسیدن به اهداف افزایش موالید باید با نگاه کلی و اسلامی مشکلات مردم را حل کنیم؛ اگر این مشکلات حل نشود قطعاً قوانین مجلس اثرگذاری لازم را در جامعه نخواهد داشت.

 

وی بزرگترین فعالیت فرهنگی را تامین شغل مناسب برای جوانان دانست و گفت: بسیاری از آسیب‌های اجتماعی، اعتیاد و افزایش جرم و جنایت از بیکاری جوانان نشات می گیرد بنابراین برای نخستین قدم باید مشکل بیکاری جوانانمان را حل کنیم.

 

علی‌مردانی با بیان اینکه تامین شغل برای جوانان به آنان هویت می‌دهد، گفت: اگر جوانی درآمد نداشته باشد نمی‌تواند در جامعه هویت و شخصیت اجتماعی خود را حفظ کند.

 

این نماینده مجلس با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر سیاست افزایش موالید در جامعه گفت: در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب، کمیسیون اجتماعی و کمیسیون بهداشت مجلس، بررسی‌های را انجام داده‌اند اما نکته اصلی این است که قوانین تصویب شده توسط مجلس باید در جامعه مورد استقبال قرار گیرد.


علی مردانی به مشکل افزایش سن ازدواج در جامعه اشاره کرد و گفت: متاسفانه برخی جوانان به دلیل وجود مشکلات اقتصادی اصلاً ازدواج نمی‌کنند و یا بعد ازدواج تمایلی به بچه‌دار شدن ندارند این گونه مشکلات فرهنگی و اجتماعی باید حل شود تا قوانین اثرگذاری کافی در میان مردم را داشته باشند.

 

وی راهکار اصلی برای تحقق سیاست‌های جمعیتی را حمایت از تولید و اشتغال دانست و گفت: اگر همه مسئولان آستین بالا بزنند و مشکلات اقتصادی و اشتغال جامعه را حل کنند قطعاً نتیجه مطلوبی خواهیم داشت.

 

علی‌مردانی همچنین گفت: ایران کشور غنی و ثروتمندی است اگرچه مشکلات فراوانی از جمله تحریم‌ها را داریم اما اگر مدیریت، تدبیر و سیاست‌گذاری مناسبی انجام شود می‌توان بر تمام مشکلات فائق آمد.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان اظهار امیدواری کرد: دولت یازدهم با نگاه جدیدی به بحث اشتغال توجه کند و زمینه‌های حل مشکلات مردم را فراهم آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار