احسان عظیمیراد در گفتوگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد در خصوص میزان بار محتوایی نمایشگاه بیان داشت: نمایشگاه از لحاظ محتوایی پربار نیست و به جز تعدادی کتاب حدیث، تفاسیر، قرآن و کتابهایی در خصوص دفاع مقدس بار محتوایی ندارد.
وی در ارتباط با تاثیر برگزاری این قبیل نمایشگاهها در جامعه افزود: با توجه به این که جامعه ما یک جامعه دینی است و اسلام دین اصلی مردم ماست قاعدتا برگزاری نمایشگاههایی از این قبیل و برگزاری برنامههایی که مضامین اصلی آنها سبک زندگی دینی را که توسط پروردگار در قرآن آورده شده میتواند کلید راهبری زندگی ما باشد.
عظیمی با اشاره به این که برگزاری این نمایشگاهها چنانچه بتواند نقش راهبردی داشته باشد موثر خواهد بود تصریح کرد: با توجه به این که کودکان رفتارها، سخنان و حتی نگاه پدر و مادر خود را به ذهن میسپارند و زمانی که بزرگتر شدند همین سخنان را ملاک رفتارهای خود قرار میدهند مطمئنا حضور فرزندان در چنین فضاهایی که عطر قرآنی در فضای آن پراکنده است عاملی در جهت هدایت کودکان در بزرگسالی خواهد بود.
ضعف مسئولین علت اصلی کم رنگ شدن کانونهای قرآن و عترت در دانشگاهها
وی در خصوص فعالیتهای بسیج دانشجویی در ارتباط با قرآن خاطرنشان کرد:از سالیان گذشته کانونهای تخصصی تحت عنوان کانونهای قرآن و عترت را در تشکل بسیج دانشجویی راهاندازی کردیم که فلسفه اصلی آن، این بود که دانشجویان که قشر فرهیخته جامعه ما را تشکیل میدهند در این کانونها حضور پیدا کنند و با معارف قرآنی و اهل بیت آشنا شوند.
عظیمی با اشاره به این که فعالیت این کانونها نسبت به گذشته کم رنگ شده بیان کرد: علت اصلی این کم رنگی ضعف مسولین است که باید هر چه زودتر این ضعف برطرف شود و در جهت ارتقاء هر چه بیشتر فعالتهای قرآنی بکوشند.
توجه نکردن به مسائل قرآنی در دانشگاهها عامل ایجاد برنامههای جایگزین
وی ادامه تاکید کرد: چنانچه فکر ویژهای برای پر رنگ کردن این کانونها در بین دانشجویان نشود قطعا برنامههای جایگزین در دانشگاهها به وجود خواهد آمد که ذائقه دانشجو را به سمت خود تغییر میدهند.
عظیمی گفت: همراه کردن آموزههای قرآنی با تحولاتی که در زندگی جوانان رخ داده است میتواند عاملی دیگر در جهت رشد مبانی قرآنی در زندگی مردم به ویژه دانشجویان باشد.