آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۵۲۰۵
یک محقق حوزه علمیه قم:

خانواده مهم‌ترین نهاد در شکل‌گیری جهان‌بینی و ایدئولوژی فرد است

یک محقق حوزه علمیه قم با بیان اینکه آرامش حقیقی در خانه‌ها و خانواده‌های مؤمن و متدین یافت می‌شود، گفت: خانواده مهم‌ترین نهادی است که در شکل‌گیری جهان‌بینی و ایدئولوژی فرد ایفای نقش می‌کند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت‌الاسلام محسن مؤمنی امروز در اولین همایش «سبک زندگی اسلامی با موضوع خانواده و معنویت» در کازرون بیان داشت: خدای متعال انسان را مختار آفریده است تا با اختیار خود سرنوشت زندگی دنیا و آخرت خویش را رقم بزند و لازمه اختیار، قدرت بر انتخاب و گزینش یک میل از میان سایر امیال در هنگام تضاد و تزاحم آنهاست.

 

وی افزود: زمانی می توانیم در دو‌راهی‌های زندگی تصمیم درست بگیریم و انتخاب صحیح داشته باشیم که از شناخت، علم و آگاهی کامل برخوردار بوده و دارای بینش و جهان‌بینی صحیح باشیم.

 

این محقق حوزه علمیه قم در ادامه با بیان اینکه در جامعه کنونی به طور کلی دو جهان بینی و ایدئولوژی مادی و الهی وجود دارد، گفت: در جهان بینی مادی ملاک انتخاب همسر، عشق و فرزند؛ ملاک دوستی‌ها، مادیات و مسائل اقتصادی و هدف اصلی از زندگی، راحت طلبی و لذت جویی است؛ اما در جهان بینی الهی زندگی محدود دنیا سرآغاز یک زندگی جاودانه است که چگونگی آن را گزینش و انتخاب‌های انسان و عملکرد او در این دنیا را رقم می‌زند.

 

مؤمنی با اشاره به نقش خانواده در شکل گیری جهان بینی و ایدئولوژی فرد تصریح کرد: مهم ترین نهادی که در شکل گیری جهان بینی و ایدئولوژی فرد ایفای نقش می کند، خانواده است.

 

وی افزود: آرامش حقیقی در خانه ها و خانواده های مؤمن و متدین یافت می شود؛ چرا که در خانواده ای که بر مبنای تئوری های اسلام بنا شده و ملاک انتخاب افراد دینی و الهی است؛ زن و مرد به یکدیگر عشق می ورزند.

 

این دانش‌پژوه مؤسسه آموزشی امام‌خمینی(ره) گفت: خانواده اولین جایی است که فرد در آن در فرآیند اجتماعی شدن قرار گرفته، باورهایش شک می گیرد و از آن تأثیر و الگو می پذیرد.

 

مؤمنی خاطرنشان کرد: هرچه آموزه‌های دین و معنویت در فضای خانه و خانواده پررنگ‌تر شود آرامش حقیقی که گمشده بشر امروز است، بیشتر می‌شود و راه نجات، سعادت و پیشرفت حقیقی انسان و جامعه امروز بازگشت به معنویت و عمل به نسخه ها و آموزه‌های دینی است که توسط اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به ما رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار