کد خبر:۲۵۵۹۳۶
یک کارشناس مسائل دینی:

بسم الله کلید گنچ بی‌پایان است

یک کارشناس مسائل دینی «بسم الله الرحمن الرحیم» را کلید گنچ بی‌پایان برای سفری بی‌پایان دانست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حلواییان ظهر امروز در مراسم اعتکاف دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، با اشاره به اینکه از امام راحل پرسیدند: کتاب مثنوی مولوی چگونه است، بیان داشت: امام در پاسخ گفتند: عصاره دین ما در مثنوی مولوی جمع شده است.


وی روز قیامت را روز حسرت نام برد و گفت: درآخرت همه حسرت می‌خورند که چراکم بهره برده‌اند؛ چراکه برای یک سفر بی‌پایان باید یک گنج بی‌پایان داشت.


این کارشناس مسائل دینی با اشاره به شعر دوران کودکی افراد خاطرنشان کرد: در آن دوران این شعر این بود که اصول دین پنج بود، دانستنش گنج بود، اگر اصول دین را بدانیم واقعا گنج را پیدا کرده ایم.


حلواییان بسم الله را کلید گنج بی‌پایان دانست و افزود: تمام کتب ها با بسم الله شروع می شود و ما باید سر سفره بسم الله بشیم تا بهره‌مند شویم و گنج بی‌پایان را پیداکنیم. 


وی با اشاره به شروع تمام کتب شعرا و علما با نام و یاد خدا تصریح کرد: تمام کتب علما و شعرا با نام و یاد خدا شروع شده است.


کارشناس مسائل دینی با گفتن سخنی از امام علی(ع) تاکید کرد: امیرالمومنین(ع) اسرار حق را در قرآن و اسرار حمد را بسم الله می‌دانند؛ قرآن با ولایت شروع شده و همه سوره‌ها هم با بسم الله شروع می شود. آغاز با خداست آخرین حرف قرآن هم سین است.


حلواییان سین را نام پیغمبر خاتم برشمرد و خاطرنشان کرد: قلب قرآن یاسین است، ی حرف مناداست و سین نام پیغمبر است، باید به فضایی برسیم که قلب ما هم سین شود.


وی ادامه داد: در قرآن آمده است: فقط با عقل می‌توان تا رهایی از جهنم رفت، حضرت علی(ع) می‌گویند: جهنم را می‌توان تحمل کرد ولی دوری از خدا را هرگز.


کارشناس مسائل دینی در پایان تاکید کرد: مردم در روز دنبال چیزی هستند که شب به آن فکر می‌کنند و به همین دلیل است که می گویند: آخر شب قبل از خواب آیه آخرسوره کهف را بخواند تا فردا برای رسیدن به لقاء الله تلاش کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار