کد خبر:۲۵۶۹۸۳
مهمان پرست در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

رای بالای نمایندگان به وزیر امور خارجه نشان‌دهنده اقتدار دستگاه سیاست خارجه است

سخنگوی سابق وزارت امور خارجه کشورمان رای بالای نمایندگان مجلس به وزیر پیشنهادی امور خارجه را نشان‌دهنده اقتدار دستگاه خارجه دانست.

 رامین مهمان‌پرست در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در حاشیه هفتمین همایش «سالانه اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور» در خصوص ویژگی‌های وزیر امور خارجه آینده بیان کرد: اعتقاد به نظام، پایبندی به اصول نظام، وفاداری به رهبری، تسلط بر مباحث دیپلماسی، آشنایی نسبت به شرایط منطق و موضوعات بین المللی و شهامت بالا از جمله ویژگی‌هایی است که وزیر امور خارجه آینده جهت حضور موثر و قدرتمند در مجامع بین المللی باید دارا باشد.

 

وی ظریف را یکی از مناسب‌ترین و شایسته‌ترین مدیران جهت بر عهده گرفتن پست وزارت امور خارجه دانست و تصریح کرد: وی دارای سابقه بالا در مباحث بین الملل و موضوعات خارجه، متدین، خوش فکر و معتقد به نظام است.

 

سخنگوی سابق وزارت امور خارجه ادامه داد: در خصوص وزارت خارجه پیشنهادی معتقدم انتخاب‌ بسیار خوبی صورت گرفته و امیدوارم ظریف با رای بالا از سوی نمایندگان مجلس انتخاب شود؛ زیرا رای بالای نمایندگان، نشان دهنده اقتدار دستگاه سیاست خارجه خواهد بود.

 

مهمان‌پرست در خصوص دیگر وزرای پیشنهادی خاطرنشان کرد: اکثر افرادی که انتخاب شده‌اند دارای روحیه اعتدال و تجربه بالا در زمینه تخصص خود هستند، شاید در شرایط فعلی که یکی از حساس‌ترین شرایط کشور را طی می‌کنیم توانایی کار هماهنگ و مناسب برای رسیدن به پیشرفت و توسعه برای کشور را بتوانند فراهم کنند.

 

وی افزود: اکثر افرادی که در کابینه وجود دارند را دارای چنین ویژگی‌هایی می‌بینم و تصور می‌کنم در مجموع این کابینه می‌تواند توفیقات خوبی به دست آورد.

 

سخنگوی سابق وزارت امور خارجه تصریح کرد: در راستای هر چه بهتر بستن کابینه پیشنهادی، نمایندگان مجلس تمام تلاش خود را به کار خواهند بست و با دقت و مو شکافی وضعیت کابینه را برسی می‌کنند و وزرای صالح را انتخاب خواهند کرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار