به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، رضا سراج عصر روز پنج شنبه در جمع دانشجویان طرح ولایت کرمان در مجتمع فرهنگی مهدی یاوران قم، با بیان اینکه آمریکاییها و غربیها در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری ایران دو سناریو بی ثبات سازی ایران و سناریو تغییر را داشتند، که موفق نشدند.
وی افزود: تصویر دیگران از خود، تصویر خود از دیگران، تصویر خود از خود، تصویر دیگران از دیگران چهار مورد تصویر سازی است که وظیفه ساخت این چهار تصویر بر عهده مراکز راهبردی می باشد.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: این تصویرسازی در امنیت نرم نقش موثری دارد؛ چراکه تصویر می تواند یک فیلم یا یک داستان باشد.
سراج بیان داشت: آمریکاییها در سال91 فیلمی تحت عنوان «در محاصره، حادثه سپتامبر» را تصویرسازی کردند.
وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری در انتخابات سال90 که دشمن می خواهد انتخابات را امنیتی کند، گفت: یعنی تصویر دیگران از خود است که این تصویر جریانهای فتنه گر را نگران کرد که در نهایت پاسخ جامعه به این تصویرسازی مشارکت حداکثری بود و بدین ترتیب ما از این سناریو عبور کردیم.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب چند ماه مانده به انتخابات91 تصویری از انتخابات برای آحاد جامعه و نخبگان ارائه دادند، تصریح کرد: این تصویرسازی باعث شد تا چالش و تهدید به صورت نرم مهار شود.
سراج در ادامه گفت: اگر هوشمندی بسیار بالا و مدیریت رهبر انقلاب نبود دشمنان بسیج شده بودند تا انتخابات ما را به هم بریزند.
اگر صلاحیت هاشمی رفسنجانی احراز میشد قطعاً سناریوی تغییر رخ می داد
وی با اشاره به سناریوی تغییر گفت: این سناریو برای این طراحی شد که در صورت شکست سناریوی اول عملی شود.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه استقراض زیاد احمدی نژاد از بانک مرکزی جهت کارهای عمرانی فراوان باعث کاهش ارزش پول و تورم در آخر دوره و در نتیجه اعمال فشار زیاد به مردم شد، گفت: این اتفاق سبب مطالبه تغییر از طرف مردم شد و آمریکاییها مطالبه تغییر را به سمت سیاست داخلی و سپس خارجی بردند.
سراج در ادامه خاطرنشان کرد: اگر صلاحیت هاشمی رفسنجانی احراز میشد، قطعاً سناریوی تغییر رخ می داد.
حجت الاسلام روحانی شخصیت مستقلی دارد
وی خطاب به دانشجویان گفت: عاملان سناریوی تغییر بیکار ننشسته اند و ممکن است آن را عملی کنند؛ دانشجویان به عنوان قشر پیشرو باید از اجرا شدن این سناریو جلوگیری کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اصولگرایان بیان داشت: اصولگرایان در انتخابات اشتباهاتی داشتند و بازی برده را تبدیل به باخت کردند و باید با بازخوانی و تجزیه و تحلیل مجدد از این بازی تجربه کسب کنند.
سراج دلایل رای نیاوردن اصول گرایان را در این جریان نادیده گرفتن واقعیت ها، تکلیف گرایی صرف و عدم توجه به نتیجه عنوان کرد.
وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر میزان موفقیت دولت جدید خاطرنشان کرد: حجت الاسلام روحانی شخصیت مستقلی است؛ ایشان در فتنه 88 هم با هاشمی و هم با اصلاح طلبان متفاوت بودند.
من براي ايشان متاسفم
وقتي آقاي هاشمي مياد براي رياست جمهوري کانديدا ميشه و بعد از آن دلار مياد پايين
و بعد از اينکه آقاي هاشمي رد صلاحيت ميشه دلار گران ميشه معني اين يعني جه ؟؟
و هاشمي و هم کل اصلاح طلبان ميان از اين فرد حمايت ميکنن يعني چه ؟؟
يعني اينکه فرد مورد نظر خودشون رو پيدا کردند
و ايشان در فتنه 88 هم با هاشمي و هم با اصلاح طلبان متفاوت نبودند.