روایت نیلچیزاده از رشد بادکنکی فائزه هاشمی در دورهای خاص
فروغ نیلچی زاده در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص حضور فائزه هاشمی در کارگروهها و نشستهای زنان در دوره اخیر بیان داشت: فائزه هاشمی در یک دوره خاص تک تاز بود.
وی افزود: هاشمی با بحث ورزش بانوان بخصوص مسئله دوچرخه سورای یا مرکب سواری زنان خود را تبدیل به بادکنکی کرد که خیلی زود ترکید.
این کارشناس مسائل زنان به موفقیت هاشمی در یک دوره از مجلس اشاره کرد و گفت: هاشمی در یک دوره از مجلس بسیار مطرح و رای بالایی آورد؛ اما بلافاصله در دور بعد از سوی مردم حذف شد.
نیلچی زاده بیان داشت: دلیل این شکست این بود که برخی سخنان جذاب برای مدتی کوتاه میتواند اذهان عمومی را مشغول کند؛ اما همه را برای همیشه نمیتوان به این سخنان دلخوش کرد.
وی حضور هاشمی را در صورت وجود زنان تابع ولایت و فرهیخته در عرصههای مختلف بیاهمیت دانست و تصریح کرد: ما از آمدن این شخص به عرصه سیاسی به هیچ عنوان نباید واهمه داشته باشیم؛ زیرا در حال حاضر به اندازه کافی زنان توانمند، دانا، اهل علم و اهل ولایت داریم.
نیلچی زاده به کارگروههای شکل گرفته زنان در جامعه اشاره کرد و گفت: باید از آن دسته زنان فرهیخته و نخبه که سلامت دینی آنها به اثبات رسیده است در این کارگروهها استفاده کنیم؛ با این هدف که چشم انداز زنان مطرح باشد، نه اینکه بخواهیم دل خانم «الف» و یا «ب» را به دست آوریم.
وی تاکید داشت: طرح جدی مطالبات زنان انقلاب اسلامی از ریاست جمهوری و قوه مجریه، بحث تطهیر، تقویت و پاکسازی نیروهای بسیجی از آسیبها و قانون جذب حداکثری بر اساس معیارهای اصیل ولایی سه وظیفه بانوان بسیجی در این دوره است.
دوره یازدهم ریاست جمهوری فرصت خوبی برای مطالبهگری
این استاد دانشگاه ادامه داد: دوره یازدهم ریاست جمهوری فرصت بسیار خوبی است که زن و خانواده طراز انقلاب اسلامی بتوانند، خودشان را نشان دهند که این مهم در سایه مطالبهگری امکان پذیر است.
چکاب معنوی نیروهای زن بسیجی فرصتی برای خود سازی
نیلچی زاده چکاب معنوی نیروهای زن بسیجی را فرصتی برای خود سازی دانست و گفت: زنان و دختران بسیجی باید از طریق پاکسازی خود آسیبهایی را که به آنان تحمیل شده است را ترمیم کنند.
وی جذب نیرو با هر میزان در بسیج بدون در نظر گرفتن معیارهای اصیل ولایت را اضمحلال بسیج دانست و تصریح کرد: اینکه برای رسیدن به جذب حداکثری هر میزان نیرو با هر خصوصیتی را جذب بسیج کنیم، در حقیقت نابودکردن بسیج را در پیش گرفتهایم؛ بنابراین ما باید به دنبال معیارهای روحی بسیج باشیم نه ظواهر آن.