به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، رسول جلایی امروز در نشست هماندیشی روسا، معاونان و مدیران آموزشی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی گیلان در دانشگاه آزاد واحد رشت، با اشاره به اینکه موضوع دفاع مقدس و دستاوردهای تعالی آن در دانشگاهها باید جدی گرفته شود، گفت: از دوران جنگ نظامی فاصله گرفته ایم؛ اما این جنگ به صورت تغییر شکل یافته بانام جنگ نرم در کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه امروز دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور میدانهای اصلی جنگ نرم دشمن هستند، گفت: امروزه صف آرایی در برابر هجمههای دشمن باید در دانشگاهها و مراکز آموزشی طراحی شود.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان تصریح کرد: خاکریزهای محکمی در برابر هجمههای دشمن باید در دانشگاهها و مراکز آموزشی ساخته شود.
جلایی گفت: برای مقابله با جنگ نرم در دانشگاهها و محیطهای آموزشی باید هزینه صرف شود تا نتیجه مثبتی بدهد و هزینه در جاهایی غیر از دانشگاهها، کمک به دشمن محسوب میشود.
وی با بیان اینکه دانشگاهها به عنوان محلی علمی و عقلانی بهترین میدان برای مقابله با هجمههای دشمن است، خاطرنشان کرد: امروز باید با یک رویکرد علمی در محیطی فرهنگی و آموزشی از آرمانهای دفاع مقدس پاسداری کنیم.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان هدفگذاری در دانشگاهها برای مقابله با تهاجم دشمن را هدفگذاری درستی دانست و افزود: ارائه درس دفاع مقدس در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در گیلان ابتدا با 120 دانشجو انجام شد و اکنون در نیمسال دوم تحصیلی 92-91 این تعداد به بیش از 6000 دانشجو افزایش یافته است.
جلایی به افزایش تعداد دانشجویان هر ترم در انتخاب واحد دفاع مقدس در دانشگاهها اشاره کرد و گفت: استقبال دانشجویان از این درس بسیار خوب است؛ به طوری که ارزیابی استادان این رشته نشان داده که دانشجویان این درس را با عشق و علاقه انتخاب میکنند، به طوری که حتی غیبت ندارند.
وی تدریس دفاع مقدس در دانشگاهها را موجب افزایش ضریب امنیت علوم سیاسی در دانشگاهها دانست و گفت: بسیاری از مباحث پر تنش، ارائه بحثهای قوی، مناظره، پرسش و پاسخ، مبحث سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و اقتصادی نیز در کلاس این واحد درسی اتفاق میافتد.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار گیلان دفاع مقدس را بهشت پژوهشگران خواند و گفت: دفاع مقدس یکی از حوزههای پژوهشی غنی است و طبق فرموده مقام معظم رهبری تمام پیشرفتهای کشور حاصل دفاع مقدس است.
جلایی خاطرنشان کرد: تاکنون درس دفاع مقدس در پنج دانشکده دانشگاه گیلان، هفت مرکز غیر انتفاعی، شش آموزشکده سما، چهار دانشکده علوم پزشکی، دو دانشگاه پردیس گیلان، 12 مرکز علمی کاربردی، یک دانشکده و پنج آموزشکده دانشگاه فنی و حرفهای ارائه شده است.