به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، علی لاریجانی امروز در اجلاس سراسری نماز در خرم آباد که در محل دانشگاه لرستان در حال برگزاری است بیان داشت: در حال حاضر فعالیتهای مربوط به حوزه نماز به تنهایی توسط حجتالاسلام والمسلمین قرائتی دنبال میشود اما ضرورت دارد که در راستای حمایت هرچه بیشتر از این حوزه این فعالیتها در قالب سازمانی که مجلس میتواند آن را مصوب کند دنبال شوند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر کمیتهای متشکل از چهار کمیسیون مهم مجلس در راستای حمایت از فعالیتهای نماز تشکیل شدهاند که این کمیته میتواند تشکیل این سازمان را مورد بررسی قرار دهد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: البته تشکیل این سازمان به این معنا نیست که فعالیتهای حوزه نماز و نهاد روحانیت دولتی شوند بلکه اعتقاد داریم که این حوزه میبایست از طریق مردم تقویت شود ولی از ناحیه حکومت و دولت حمایتهای لازم صورت بگیرد.
وی ادامه داد: آقای قرائتی کار را فردی پیش میبرد با این حال ضرورت دارد که یک سازوکاری ایجاد شود که از طریق این سازوکار فعالیتهای مربوط به نماز پیش برده شوند.
لاریجانی با بیان اینکه ترویج فرهنگ نماز باید به صورت سازماندهی شده باشد اضافه کرد: شکلگیری این سازمان میتواند کمک به موقع مجلس و دیگر سازمانها را به همراه داشته باشد. با این حال پیشنهاد ما این است که این سازمان در مجلس شورای اسلامی قانونمند شود.
وی بیان داشت: هدف از پیشنهاد این سازمان این است که تکالیفی را برای دولت ایجاد کرده باشیم و از طرفی به شخص آقای قرائتی فشار کمتری بیاید.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دز سیاست در کشور ما بالاست گفت: با این حال معتقدم که باید دز معرفت دینی در کشور با استفاد از روایات و احادیث که منجر به بیداری میشود بالا برود.
لاریجانی تصریح کرد: یک جنبه روشنفکری وجود دارد که میگوید آیا در این نتایجی که در حال حاضر داریم نمازخوان هم وجود دارد؟ که این در واقع حرف درستی نیست. خود نمادهای دین باعث ترویج دین میشوند با این حال اگر در مساجد ما اذان و مناجات پخش شود این خود باعث جذب جوانان و مردم به مسجد و نماز میشود.
وی ادامه داد: در حال حاضر در حوزه سبک زندگی اسلامی کار نظام یافتهای انجام نشده است و آنچه که امروز در بسیاری از ابعاد زندگی ما نمود دارد در بسیاری از موارد برگرفته از سبک زندگی غربی است.
لاریجانی تصریح کرد: بهعنوان نمونه در بحث شهرسازی و سلوک اجتماعی شاهد سبکهای زندگی غربی در کشورمان هستیم. با این حال اگر میخواهیم سبک زندگی اسلامی در کشور ما شکل عملیاتی به خود بگیرد لازم است باید در درجه اول به فلسفه سبک زندگی اسلامی برسیم.