به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، جشن سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) شب گذشته با همکاری بسیج دانشجویی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار می شود.
قاسم مقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در این مراسم با اشاره به اهمیت و جایگاه ازدواج در اسلام و سایر ادیان، ازدواج را سنت رسول مکرم اسلام (ص) دانست و گفت: ازدواج موجب کمال دین می شود و در احادیث ذکر شده است کسی که ازدواج کند، نصف دین خود را کامل کرده و باید از نیمه دیگر مراقبت کند.
وی ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) را نمونه یک ازدواج کامل از دیدگاه اسلام دانست و افزود: لحظه به لحظه زندگی آسمانی این دو بزرگوار در همه مراحل و بخصوص در امر مقدس ازدواج، الگوی مناسبی برای جامعه ما و زوج های جوان است.
وی افزود: ساده زیستی به عنوان یکی از شاخصه های مثبت زندگی امام علی(ع) و حضرت زهرا(س)، شاه کلید موفقیت در زندگی است که با دوری از تجمل گرایی و ریخت و پاش های اضافی نهادینه می شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به لزوم پیروی به رفتار و کردار امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) در زندگی مشترک اشاره کرد و گفت: مطالعه رفتار حضرت علی(ع) و فاطمه زهرا(س) در زندگی مشترک و انجام رسالت خود و رعایت حقوق همدیگر می تواند چراغ راه سعادت و خوشبختی دریک زندگی زناشویی باشد.
همچنین در این برنامه حسین زاده، از اساتید حوزه علمیه مشهد با استناد به آیات و روایات، به بیان سبک زندگی اسلامی پرداخت و گفت: با به کار گیری رهنمودهای قرآن در زندگی، به موفقیت و خوشبختی واقعی خواهیم رسید.
وی انتخاب شیوه های نادرست در زندگی را عامل شکست در زندگی دانست و با اشاره به علل ترس برخی از جوانان از ازدواج بیان داشت: عوامل ترس جوانان از ازدواج به دلیل جهالت و عدم اعتماد به خدا، ناهماهنگی بین سن ازدواج و عدم آمادگی برای تشکیل خانواده و هم کفو نبودن طرفین و نداشتن معیاری صحیح برای انتخابی سالم و سازنده است.
حسین زاده به لزوم رواج ازدواج با توکل به خدا و اعتماد به قادر مطلق اشاره کرد و گفت: دختران و پسران مجرد باید برای زندگی جدید و پویا، وارد کلاس زندگی مشترک شوند و در این زندگی به بندگی حق تعالی وصل شوند تا سازندگی این زندگی را به وضوح مشاهده کنند.