کد خبر:۲۷۰۹۰۹

نشست بصیرتی «نشاط و شادی در زندگی اسلامی» در دانشگاه ایلام برگزار شد

نشست بصیرتی «نشاط و شادی در زندگی اسلامی» شب گذشته در سالن آیت‌‌الله حیدری دانشگاه ایلام برگزار شد.
نشست بصیرتی «نشاط و شادی در زندگی اسلامی» در دانشگاه ایلام برگزار شد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، علم الهدی، نشست بصیرتی «نشاط و شادی در زندگی اسلامی» شب گذشته در سالن آیت‌‌الله حیدری دانشگاه ایلام برگزار شد.

 

عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) در این نشست گفت: یکی از بهترین کتب در بحث نشاط اسلامی، کتاب آیت الله مهدوی کنی با عنوان «دین و سبک زندگی» است که انتخاب های انسان در زندگی از قبیل خوراک، پوشاک، تامین نیازهای اولیه و ثانویه را در غالب نوع نگرش ما به زندگی می دانند.

 

وی ادامه داد: سبک زندگی انسان در ساحت ادراک، بینش و رفتارهای انسانی خلاصه می شود. منشا اصلی اختلاف در سبک زندگی‌ غربی و توحیدی بروز و یا عدم وجود غفلت است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) با طرح این سوال که حقیقت زندگی مدرن چیست، تصریح کرد: فرهنگ جدید برای جامعه بشری چیزی جز مدگرایی، غفلت زایی، کشتار تفریح جویانه حیوانات، فحشا، انسان کشی، برده داری نوین، سقط جنین و دنیا پرستی با خود به همراه نداشته است و دنیایی که برای دنیا باشد چیزی پوچی را با خود به ارمغان می آورد.

 

علم الهدی در تعریف مصادیق آرامش گفت: نشاط بر شادی مقدم تر است، نشاط یک بهجت روانی است که باعث ایجاد انگیزه، شور، خستگی ناپذیری، خوش خلقی و تعادل بین جسم و روح می شود.

 

وی افزود: ارتباط انسان در چهار حوزه؛ ارتباط با خویشتن، خدا، انسان های دیگر و طبیعت خلاصه می شود.

 

عضو هیات علمی مصطفی العالمیه با اشاره به موانع نشاط تصریح کرد: در ارتباط با خدا، ارتکاب به گناه سبب محرومیت از رحمت می‌شود، در ارتباط با دیگران کینه توزی، خشونت و ایجاد ناامنی باعث انزجار در میان انسان ها به فرد دیکتاتور می شود، در مورد ارتباط انسان با خویشتن ناامیدی، غضب و ترس، انسان را از خود دور می کند و سبب ایجاد مشکلات روانی می شود و در ارتباط با طبیعت نیز عدم دسترسی و تخریب محیط زیست، سبب نابودی محیط اطراف می شود.

 

علم الهدی خاطرنشان کرد: انسان فطرتا و ذاتا نامحدود طلب است، گناه ما این است که به لذت محدود قانع می شویم و خداوند هم برای اینکه لذت هایمان کوچک و ناچیز است ما را تنبیه می کند. ارتباط با خدا برای انسان نه تنها محدودیت زا نیست؛ بلکه باعث ایجاد رضایتمندی و مدیریت در تمام ابعاد زندگی می شود.

 

وی گفت: ارتباط با خدا محوری ترین بخش زندگی مومنان است، انسان دین مدار تمام تفریحاتش در رابطه با خدا معنا می یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار