کد خبر:۲۷۴۴۵۷
رحیم پور ازغدی مطرح کرد:

ایثار یکی از مظاهر رشد/ امر به معروف و نهی از منکر دفاع شرعی از آزادی بیان است

ازغدی با بیان اینکه مردم در نظام شیعی حق دارند از حکومت‌داران خود سوال و انتقاد کنند گفت: در اسلام امر به معروف و نهی از منکر به‌عنوان دفاع شرعی از آزادی بیان است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، رحیم پور ازغدی در همایش «امر به معروف، هدف نهضت حسینی» در دانشگاه پیام نور مشهد با بیان اینکه امر به معروف تکلیف تمام مسلمانان است گفت: مسئولیت‌پذیری اجتماعی یا به تعبیر قرآن امر به معروف ونهی از منکر یک موضع‌گیری اجتماعی در برابر فساد، ستم و بی‌عدالتی است که به‌عنوان راز قیام عاشورا در کربلا مطرح است.


وی با بیان تعاریفی از معروف و منکر ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر دفاع شرعی از آزادی بیان است آزادی بیان در تفکر لیبرال بدون در نظر گرفتن معروف و منکر اعمال می‌شود در واقع معروف و منکر برای آنان وجود ندارد و مهم نیست که این آزادی بیان در چه حوزه‌ای اعمال می‌شود چه در مضامین غیراخلاقی باشد یا مسائل شخصی افراد دیگر.


ازغدی افزود: مردم در نظام شیعی حق دارند مقابل حکومت‌داران خود باشند سوال و انتقاد کنند این حق یعنی آزادی بیان در چارچوب اسلام که برای حفاظت از جامعه و ارتقاء دائمی آن در تمامی سطوح است.


وی با اشاره به کناره‌گیری برخی از افراد در انجام این امر بیان داشت: پیامبر در خصوص چنین جامعه‌ای می‌فرمایند در چنین جوامعی که مردم آن نسبت به خیر و شر جامعه خود سایر مسلمین و حتی غیرمسلمانان بی‌تفاوت باشند باندهای شرارت و کثیف بر آنان مسلط می‌شوند و آنان به سراغ دین آن جامعه می‌روند.


ایثار یکی از مظاهر رشد


رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه ایثار یکی از مظاهر رشد در اسلام است عنوان داشت: این موضوع به قدری دارای اهمیت است که خداوند در قرآن کریم به این امر اشاره دارد و یکی از مظاهر رشد می‌داند که باطل کننده تفکر عافیت‌طلبی و ارجحیت خود بر دیگران است.


وی به ایجاد زمینه تاریخی تحقق عاشورا اشاره کرد و اظهار داشت: پس از ترور امام علی (ع) به دست خوارج و مصموم شدن امام حسن (ع) که با واسطه‌گری خوارج صورت گرفت بسیاری از خواص برای حفظ منافع فردی خود یا سکوت کردند و یا دست به تحریف احادیث پیامبر علیه امام علی (ع) زدند که سبب سقوط حکومت اسلامی و به قدرت رسیدن حکومتی دین‌نما شد.


ازغدی با اشاره به تأکید اسلام بر حجاب زن تصریح کرد: حجاب برای زن در واقع ایجاد محدودیت برای مردان است و موضوعی است برای حفاظت از حریم زن که در بعد دیگر آن می‌توان نقش مادری زن را مطرح کرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار