کد خبر:۲۷۷۵۱۰
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

وضعیت واکسن فلج اطفال بحرانی است/ بودجه بخش بهداشت 20درصد افزایش یافته است

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: وضعیت موجودی واکسن فلج اطفال بحرانی شده است.
وضعیت واکسن فلج اطفال بحرانی است/ بودجه بخش بهداشت 20درصد افزایش یافته است

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ علی کائیدی گفت: در سال های گذشته ایران در تهیه واکسن فلج اطفال نفر نخست بوده است ولی وضعیت موجودی واکسن فلج اطفال بحرانی می باشد و باید نگاه به ویژه ای به آن داشت .

 

نماینده مردم پلدختر و ملاوی در مجلس شورای اسلامی گفت : سلامت از نان شب هم برای مردم واجب‌تر است و برای همین تا آنجا که امکان دارد مجلس و کمیسیون بهداشت در تلاش هستند در این زمینه مردم را یاری دهند.کائیدی با اشاره به این که میزان بودجه بخش بهداشت و درمان گفت: بودجه این بخش، در سال 92 نسبت به گذشته 20درصد افزایش پیدا کرده است و به همین دلیل مسئولین باید در زمینه بهداشت و درمان توجه بیشتری داشته باشند، زیرا سلامت مردم یک جامعه مساوی با آرامش آن جامعه می باشد .

 

نماینده مردم پلدختر و ملاوی خاطرنشان کرد : مادامی که طرح پزشک خانواده به اجرا درنیامده نمی‌توان ادعا کرد که در حوزه سلامت عدالت اجرا شده است. درحال حاضر به بیمارستان‌های دولتی کم توجه می‌شود درحالی که ادعا دولت آن است که پول‌های زیادی در این مراکز درمانی هزینه می‌شود.

 

وی افزود: اعتماد مردم باید به مراکز درمانی دولتی بیش از مراکز خصوصی باشد و امکانات و رسیدگی به بیماران در بیمارستان‌های دولتی باید به‌گونه‌ای باشد که اگر بیماران مخیر شوند بین بیمارستان دولتی یا خصوصی، تفاوت چندانی از لحاظ سرویس‌دهی نداشته باشند ولی درحال حاضر به هیچ عنوان چنین حسی درباره بیمارستان دولتی وجود ندارد.

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره بر اینکه در سال های گذشته ایران در تهیه واکسن فلج اطفال نفر نخست بوده است ، گفت : وضعیت موجودی واکسن فلج اطفال بحرانی می باشد و باید نگاه به ویژه ای به آن داشت .

 

وی تصریح کرد: وضعیت بهداشت و درمان کشور مدتی است که ساکن مانده است و با توجه به اتفاقات چندروز گذشته که در گفتگو های ژنو افتاده است ، امیدواریم وضعیت بهداشت و درمان نیز رو به بهبودی رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار