به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، انار به علت داشتن ویتامین B6 خاصیت ضد تهوع دارد و در درمان تهوع و ویار زنان باردار موثر است.
انار دارای نوعی ماده ضد التهابی است که از تحلیل رفتن غضروف ها جلوگیری می کند. این میوه موجب تقویت اعصاب می شود.
همچنین انار در تکامل رشد جنین بسیار با اهمیت بوده لذا خانم های باردار و خانم هایی که می خواهند باردار شوند باید این میوه را مصرف کنند، همچنین در احادیث آمده است که خوردن انار شیرین، بچه را زیبا می نماید.
انار حاوی آسپرین است که در کاهش حملات قلبی مفید می باشد، طبق گفته متخصصان، انار از تشکیل لخته خون و سکته پیشگری می کند، این میوه نه تنها در پیشگیری از بیماری های قلبی موثر است بلکه در درمان بیماری های قلبی نیز نقش دارد.
انار به علت خواص ضد التهابی در کاهش فشار خون نیز مفید است و مطالعات صورت گرفته توسط پژوهشگران نشان می دهد که مصرف انار موجب کاهش 20 درصدی فشار خون می شود .
علاوه بر این استفاده از انار، کلسترول خون را نیز کاهش می دهد. تحقیقاتی در زمینه مصرف انار روی وضعیت دیابت افراد صورت گرفته است. نتایج این تحقیقات نشان داد که انار با وجود 10 درصد قند، نه تنها موجب افزایش قند خون در بیماران دیابتی نمی شود بلکه در بهبود وضعیت قلبی _ عروقی انا و پیشگیری از وارد شدن صدمات ناشی ار بالا بودن قند خون مفید است.