کد خبر:۲۸۰۷۲۴
رئیس همایش ملی سبک زندگی جوادالائمه (ع):

برای شناساندن سبک زندگی ائمه‌ اطهار (ع) باید یک حرکت انقلابی انجام شود

رئیس همایش ملی سبک زندگی جوادالائمه (ع) گفت: برای شناساندن سبک زندگی ائمه‌ اطهار (ع) باید یک حرکت انقلابی وجهانی انجام شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، حجت‌الاسلام احمد علیمرادی ظهر امروز در نشست خبری همایش ملی سبک زندگی جواد الائمه (ع) که در محل دانشگاه آزاد‌ کرمان برگزار شد اظهار داشت: فلسفه نبوت و امامت، نشان دادن بهترین روش زندگی به انسان‌ها است و شناخت سبک زندگی ائمه اطهار (ع) به منظور شناخت تمام حقیقت دین و دینداری است.

 

وی افزود: این همایش در راستای تحقق مطالبات مقام معظم رهبری برای تبیین هر چه بهتر و بیشتر سبک زندگی مبتنی بر تعالیم و آموزه‌های قرآنی برگزار می‌شود.

 

رئیس همایش ملی سبک زندگی جوادالائمه (ع) گفت: برای شناساندن سبک  زندگی ائمه‌ اطهار (ع) باید یک حرکت انقلابی وجهانی انجام شود.

 

وی بازشناسی معارف اهل‌بیت (ع) در زمینه ترویج برای آحاد بشر را از مهمترین هدف علمی و کاربردی این همایش‌ها عنوان کرد و ابراز داشت: جوانی که امروزه از کشورهای غربی  در زمینه های مختلف  الگو می‌گیرد با سبک زندگی ائمه اطهار (ع) به خوبی آشنا نشده است.

علیمرادی با اشاره به اینکه در محور زندگی عبادی باید پیرو سبک زندگی معصومان (ع) باشیم،گفت:  امروزه نیز در جامعه شاهد ناهماهنگی‌های زیادی در نوع ازدواج‌ها، معیارها و شرایط، روش‌های همسرداری و فرزند‌داری هستیم که روزی جزو سوابق ما بر اساس سبک زندگی ائمه‌ اطهار (ع) بوده است و امروز از آنها فاصله گرفتیم.

وی گفت: در این همایش‌ها هر مقاله‌ای که مرتبط با حوزه دین و ابعاد زندگی انسانی بر اساس قرآن باشد، پذیرفته می‌شوند واین همایش بنا به اینکه یک کار دانشگاهی است در درجه نخست دانشجویان، اساتید و طلاب مخاطب ویژه آن هستند، اما هیچ محدودیتی برای پذیرش و ارائه مقالات سایر مردم در نظر گرفته نشده است.

 

علیمرادی خاطرنشان کرد: در مورد تحقیق و ارائه مقالات افراد علاقمند می‌توانند از دو نرم‌افزار «‌جامع احادیث شیعه» و «‌سیره معصومان (ع)‌» بهره ببرند.

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار