به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، قدیری ابیانه شب گذشته در نشست بسیج اساتید دانشگاه های استان یزد که در دانشگاه یزد برگزار شد، با اشاره به مطالبات مردم از دولت گفت: مردم از دولت خواهان برطرف کردن وضع معیشت، درمان و نیازهایشان می باشند و این در حالی می باشد که در کشورهای دیگر مردم به فکر دولت بوده و هزینه های دولت را فراهم می آورند.
وی بیان کرد: وجود چنین تفکری از سوی مردم به دلیل وابسته بودن به درآمد نفتی می باشد که این وابستگی ضرر و تهدیدی بزرگ برای ما محسوب می شود.
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک تصریح کرد: اکثر بحث های سیاسی امروز ما مربوط به توهم در بودجه کشور است و به نوعی همه مردم و مسئولان از دولت طلبکار می باشند و انتظار دارند که دولت با پول خود تمامی مشکلات را از سر راه مردم بردارد ولی این خلاف واقع و انتظار می باشد.
قدیری ابیانه با اشاره به رکود کار و تلاش در کشور ما خاطرنشان کرد: کار و قناعت دو عامل اساسی در پیشرفت کشورهایی همچون ژاپن و چین بوده؛ اما در مقابل به جای اهمیت به کار و تلاش در کشور ما برخی از مسئولان سعی دارند تا به تعطیلات رسمی بیفزایند که همین عاملی بر ضربه به اقتصاد کشور و کاهش زمان کار مفید در کشوراست.
وی افزود: اسراف، تنبلی های اجتماعی، کاهش ساعت کار مفید نشان از اقتصاد استراحتی ما می باشد و در صورتی که فکری برای آن صورت نگیرد، روز به روز اقتصاد ما پس رفت خواهد داشت.
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: ما اگر در این سال ها شعارهای مقام معظم رهبری را عملی کرده بودیم، دشمنان دیگر طمعی در خصوص تحریم ها بر کشور ما نداشتند.
قدیری ابیانه گفت: توجه به سند چشم انداز 1404 مورد غفلت بسیاری از اساتید و دانشجویان ما قرار گرفته است هیچ کدام نیز خود را در این سند دخیل نمی دادند؛ اما این در حالی است که بایستی این سند در مقابل چشم دانشجویان قرار گرفته و از آنها نیز برای رسیدن به نقطه مورد نظر بهره جست.
وی با اشاره به سبک نادرست زندگی در جمهوری اسلامی تصریح کرد: با توجه به وابستگی ما به پول نفت، در صورت برداشتن تحریم ها روز به روز وضع زندگی ما بدتر خواهد شد و توهم نقش مدیریتی نیز در ذهن مردم ما نقش خواهد بست.
کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: ما روزانه به میزان دو تن طلا برای یارانه بنزین ماشین های متردد در کشور خرج می کنیم که این هشداری بزرگ برای استفاده از بیت المال و حقوق کپر نشینان برای قشر بالای جامعه می باشد که باید برای تغییر این سیستم تلاش کنیم.
قدیری ابیانه افزود: امروز همه ما مدیون 75 میلیون می باشیم؛ زیرا که با سیستم های اقتصادی اشتباه اجازه دست اندازی هرکسی را به بیت المال داده ایم و یارانه ها را از جیب فقرا برداشته و به عده ای ثروتمند می دهیم.
وی ادامه داد: امروز باید از دانشجویان پرسید که چرا طلبکارید و چرا در 16 آذر به جای پاسخگویی در خصوص نحوه عملکرد خود و چگونگی درس خواندن و خرج کردن بیت المال مطالبه می کنید؟!
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک گفت: در غرب هر کسی بیشتر مصرف می کند مالیات بیشتر می دهد ولی در ایران هر کس بیشتر مصرف می کند از یارانه ها نیز بیشتر استفاده می کند که این باعث تعجب است که چرا در کشور اسلامی ما این چنین عمل می شود.
قدیری ابیانه بیان کرد: ما اگر بخواهیم انتقاد کنیم باید به خود انتقاد داشته باشیم زیرا به دلیل مجانی بودن خدمات و امکانات شش برابر مصرف سرانه اروپا ما از امکانات بهره برداری نابجا می کنیم.
وی در پایان گفت: ما باید براساس درآمدسرانه کشور خود را با کشورهای همتراز با جمهوری اسلامی مقایسه کنیم و خود را برخلاف دلایل عقلی با کشورهای درآمد سرانه بالا مقایسه نکنیم؛ زیرا که این مقایسه ما را به گمراهی می برد.