آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۴۶۶۴
رئیس دانشگاه علمی کاربردی بافق:

آموزش‌ها باید منجر به تولید کار شود/پژوهش‌ها باید منجر به حل یک مشکل از صنعت گردد

رئیس دانشگاه علمی کاربردی بافق، با انتقاد از رابطه ضعیف صنعت و دانشگاه گفت: آموزش‌ها باید منجر به تولید کار و تجاری سازی شود.
آموزش‌ها باید منجر به تولید کار شود/پژوهش‌ها باید منجر به حل یک مشکل از صنعت گردد

حمیدرضا قنبری زاده در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، گفت: براساس بررسی ها در کشورهای پیشرفته 80 درصد آموزش ها از نوع علمی کاربردی است که منجر به سود و تجاری سازی محصول می شود و برای فراگیر سودآوری حاصل می گردد که  این در کشورهای کمتر توسعه یافته 30 درصد و بقیه آموزش ها به صورت پایه است.
 
وی با انتقاد از رابطه ضعیف دانشگاه و صنعت بیان کرد: آموزش ها باید بتواند منجر به تولید کار و تجاری سازی شود نه اینکه فقط به دریافت مدرک ختم شود.
 
رئیس دانشگاه علمی کاربردی بافق با اشاره به پیشرفت های پزشکی ایران تصریح کرد: یکی از دلایل این پیشرفت ها قرار گرفتن بیمارستان های کشور زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی است به نحوی که دانشجوی پزشکی و انترن ها همزمان با تحصیل علم نسبت به انجام تجربه عملی و آشنایی با محیط کار زیر نظر استاد خود که جراح یا متخصص پزشکی در همان بیمارستان است، اقدام می کنند.
 
قنبری زاده افزود: متاسفانه این رابطه در سایر بخش ها وجود ندارد و دانشگاه و صنعت هر کدام راه خودشان را می روند و دانشگاه ها اعتقاد دارند صنعت اصولی کار نمی کند و صنایع نیز علوم دانشگاهی را تئوری و غیر کاربردی می دانند.
 
وی با اشاره به ضرورت تلفیق صنعت و دانشگاه بیان کرد: هر کارخانه باید دانشگاهی برای دانشجویان باشد و مهندسین با تجربه در جایگاه یک استاد برای دانشجویان تدریس کنند.
 
رئیس دانشگاه علمی کاربردی بافق با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی با آموزش در محیط کار به این هدف نزدیک می شود، خاطرنشان کرد: کشوری مانند آلمان یا ژاپن 80 درصد ظرفیت شان را روی آموزش و پژوهش های علمی کاربردی قرار می دهند.
 
قنبری زاده با اشاره به تلاش و کوشش ها برای ارائه مقالات ISI تصریح کرد: مقالات و پژوهش های اینگونه چندان کاربردی نیست و بیشتر برای کشورهای خارجی و اروپایی استفاده دارد. 
 
وی با اشاره به اینکه مقالات باید کاربردی و منجر به رفع یک مشکل شود، تصریح کرد: پژوهش ها باید منجر به حل یک مشکل از صنعت گردد ولیکن الان این مقالات چندان برای کشور سودی در بر ندارد و بیشتر خوراکی برای کارخانه های غرب می شود.
 
رئیس علمی کاربردی بافق خاطرنشان کرد: مقالات غیر کاربردی باعث عدم بهره صنعت و پر شدن قفسه های کتابخانه ها از این مقالات می شود.
 

قنبری زاده با بیان اینکه کشور ایران از نظر بهره ظریب هوشی بهترین های دنیاست و شرایط جنگ را نیز بخوبی کنترل کردیم، گفت: پیدا کردن حلقه های گمشده صنعت و دانشگاه می تواند به موفقیت بیشتر در این زمینه منجر گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار