امیررضا غلامی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان کرد: دانشگاه به عنوان جایگاهی که اصلاح و فساد آن موجب اصلاح و فساد کل کشور است همواره مورد توجه و تأکید حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری می باشد. لازمه تداوم و استمرار جریان های سازنده در دانشگاه ها وجود نیروی انسانی تربیت شده متناسب با شرایط، زمان و مکان است. با توجه به این اصل مهم است که شهادت، ترور شخصیت های سیاسی- علمی و دانشجویی از نظر دشمنان معنا و مفهوم پیدا می کند.
وی ادامه داد: بسیج دانشجویی در راستای ایفای نقش خود مبنی بر ایجاد آمادگی همه جانبه در پاسداری و صیانت از دستاورد های انقلاب اسلامی با برخورداری از مدیران و نیروهای جوان، متعهد، متدین، تکلیف مدار و خلاق می تواند در قالب تبیین برنامه های راهبردی و با استفاده ازظرفیت های ولایی به این امر مهم به صورت جدی بپردازد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد ایلام با اشاره به اینکه 16 دی، سالروز عروج فرمانده 22 ساله سپاه هویزه، حسین علم الهدی و یاران دانشجو این شهید بزرگوار است، تصریح کرد: این روز به عنوان نماد افتخار جنبش دانشجویان انقلابی در تاریخ ایران ثبت شده است. شهید علم الهدی یکی از فعالین قبل و بعد از انقلاب بود. اولین مبارزه حسین با رژیم پهلوی، سال ۱۳۵۱ در جریان ورود یک سیرک مصری متشکل از چند رقاصه و حضور آنها در شهر اهواز آغاز شد، وی در آن زمان تنها ۱۴ سال سن داشت. علم الهدی با کمک دوستانش چادر سیرک را به آتش کشید.
غلامی ادامه داد: علم الهدی در سال ۱۳۵۶ در رشته تاریخ دانشگاه فردوسی مشهد قبول شد، همان سال در مسجد کرامت شهر مشهد با جلسات آیت الله خامنهای و آیت الله هاشمی نژاد آشنا گردید، وی پس از متشنج شدن اوضاع دانشگاه فردوسی به اهواز بازگشت و هسته مرکزی سازمان موحدین را با همفکرانش در خوزستان تشکیل داد. مبارزه مسلحانه علیه رژیم و تکثیر اعلامیههای امام خمینی(ره) از جمله فعالیت های این شهید بزرگوار بود. از مهم ترین اقدامات این گروه میتوان به ترور« پل گریم» مدیر ارشد امریکایی عملیات بهره برداری و تولید نفت مناطق جنوب و طرح ترور سپهبد جعفریان، فرماندار نظامی خوزستان نامبرد که موجب فرار دیگر عناصر مزدور وابسته به آمریکا از ایران شد.
وی افزود: در ۱۵ دی ۱۳۵۹ بنی صدر، عملیات «نصر» را برای آزاد سازی خرمشهر در منطقه هویزه سامان داد در این عملیات از نیروهای سپاه سوسنگرد و هویزه خواسته شد که به عنوان نیروی پیاده، تانکهای ارتش را همراهی کنند، علم الهدی، فرمانده سپاه هویزه چند کیلومتر جلوتر از تانکهای ارتش حرکت می کرد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد ایلام بیان کرد: این سردار رشید اسلام در ساعات اولیه جنگ موفق شد ۲۰ کیلومتر از اراضی اشغالی را آزاد و چند هزار عراقی را اسیر کند. پس از پاتک عراق و مبارزه سنگین علیه نیروهای ایرانی از سوی فرمانده ارتش به نیروهای زرهی دستور عقب نشینی داده شد این پیام به حسین علم الهدی و ۶۰ تن از یارانش با وجود داشتن بی سیم ابلاغ نگردید و آنها بی خبر از عقب نشینی تانکها در دام نظامیان عراقی افتادند، حسین توسط گلوله سه تانک مورد اصابت قرار گرفت و شهید شد.
غلامی افزود: عراقیها با تانک از روی اجساد کشته شدگان هویزه گذشتند و از پیکر مطهرشان اثری باقی نگذاشتند. 16 ماه بعد از این رویداد، هویزه در عملیات بیتالمقدس بازپس گرفته شد، بعد از تفحصات گروه های متخصص، حسین علم الهدی را از قرآنی که امام خمینی(ره) و آیت الله خامنه ای ( مدظله العالی) امضا کرده بودند و در کنارش بود شناسایی کردند.
وی افزود: در آن هنگام که میخواستند پیکر علم الهدی را در اهواز به خاک بسپارند مادر او با منتشر کردن وصیت نامه حسین خواستار دفن فرزندش در محل شهادتش شد. با مطلع شدن خانوادههای همرزمانی که همراه علم الهدی شهید شده بودند آنها نیز فرزندانشان را در کنار فرمانده خود به خاک سپردند و این گونه گلزار شهدای هویزه بنا گردید.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد ایلام با بیان اینکه عزت جنبش دانشجویی آن جوان مومن 22 ساله و ولایت مداری است که برای صیانت از هموطنانش و تمامیت ارضی این مملکت اسلامی با بصیرت و آگاهی پا در میدان جهاد نهاد و مظلومانه شهید شد، تصریح کرد: مجید توکلی یکی از زندانیان فتنه 1388 بود که قصد داشت با پوشیدن لباس زنانه از ایران بگریزد امروزه در برخی دانشگاه ها از وی به عنوان شرف جنبش دانشجویی یاد می شود درحالی که این مزدور با ایجاد اغتشاش و آشوب در میان جوانان پاک این مرز و بوم برای به یغما بردن شرافت و آزادگی کشورمان از هیچ کوششی فروگذاری نکرد.
غلامی گفت: امید است شهدای مظلوم هویزه که نماد و افتخار جنبش دانشجویی هستند، بیش از پیش مورد توجه قرار گیرند و به عنوان الگوی ناب برای جنبش های دانشجویی معرفی شوند.