کد خبر:۲۸۵۹۷۷
یک استاد حوزه و دانشگاه قم:

اگر در تمام آمریکا مسجد ساخته شود نباید به دولت آن اعتماد کرد

یک استاد حوزه و دانشگاه قم گفت: مردم ایران نباید به دولتی که تمام قوایش را در راستای اسلام ستیزی مجهز کرده است، اعتماد کنند.
اگر در تمام آمریکا مسجد ساخته شود نباید به دولت آن اعتماد کرد

حجت الاسلام فراهانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، با اشاره به آیات 8 و 9 سوره ممتحنه و رهنمودهای خداوند متعال به مسلمانان در برقراری دیپلماسی با آمریکا تصریح کرد: رب الکریم می فرمایند: از اینکه با کشورهای کافر رابطه داشته باشید ایرادی بر شما وارد نیست، شما می توانید حتی با کشورهایی که با شما جنگیده اند نیز ارتباط برقرار کنید؛ اما با رعایت این شرط که اختلاف شما بر سر مسائل اعتقادی نباشد، شما را به اسارت و بردگی نگیرند. بجنگید با کسانی که اموال مسلمانان را به تاراج برده‌اند و بندگان خدا را از خاک و کشورشان اخراج کرده اند.


وی ادامه داد: پس از کودتای 28 مرداد و حضور آمریکا در ایران دست اندازی، جریان سازی و فریادهای استقلال طلبانه تحت لوای پان ترکیسم، پان عربیسم و پان کردیسم آغاز شد؛ اما دانشجویان با تسخیر سفارتخانه ایالات متحده، راه دسیسه چینی کفار در ایران را مسدود کردند.


این استاد حوزه و دانشگاه قم با بیان اینکه بعد از 11 سبتامبر، کشورهای غربی علنا جنگ صلیبی علیه مسلمان را آغاز کردند، تصریح کرد: اشغال عراق و افغانستان، شعله ور ساختن آتش جنگ در در مصر و سوریه و قتل و عام مردم بی گناه میانمار تنها گوشه ای از فعالیت های ضد اسلامی دولت ها متخصام است.


حجت الاسلام فراهانی ادامه داد: امام خمینی (قدس ره) فرمودند: اگر سراسر آمریکا را مسجد بسازند، شما نباید با این دولتی که تمام قوایش را برای مقابله با اسلام صرف می کند، رابطه برقرار کنید.


 وی گفت: مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) مطالعه تاریخ معاصر را واجب می دانند، ایشان با محدود کردن مذاکرات ایران و آمریکا دست ایالات متحده را در دخالت و تسلط بر راهبردهای مدیریتی- مذهبی کوتاه کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار