کد خبر:۲۸۶۱۳۳
حنطوش زاده در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»:

کنترل فشارخون زنان حامله الزامی است/ جراحان زنان و زایمان بیشتر دقت کنند

جراح و متخصص زنان و زایمان گفت: در دوران حاملی باید فشار خون زنان حامله به شدت تحت کنترل باشد و با ورزش و تغذیه مناسب، به راحتی می توان فشار خون را کنترل کرد.

صدیقه حنطوش زاده در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: در بسیاری از مواقع، متخصصان زنان و زایمان سن حاملگی را به درستی محاسبه نمی شود و این اقدام زمینه ساز مشکلات دیگر در زنان حامله می شود.


وی افزود: پزشکان متخصص نباید تنها به دلیل داشتن یک بیماری مثل فشارخون، نوزاد را زودتر به دنیا آورند، در برخی از موارد فشارخون مشکلی برای بیمار ایجاد نمی کند و مادر می تواند نوزاد خود را تا چهل هفتگی در رحم داشته باشد.


جراح و متخصص زنان و زایمان با اشاره به اقداماتی که زنان مبتلا به فشار خون باید انجام بدهند، گفت: متخصصان باید آگاه باشند که اگر مادری فشار خون دارد ولی بیماریش تحت کنترل است و دارویی مصرف نمی کند که برای نوزاد ضرر داشته باشد، لزومی ندارد که نوزاد را زیر 40 هفته از رحم مادر خارج کنیم.


وی تصریح کرد: برخی از مادران که فشار خون دارند وقتی در دوران بارداری ورزش و مراقبت می کنند و فشارخون شان زیر 14 روی 9 است، دلیلی وجود ندارد که نوزاد را زودتر از رحم خارج کنیم و در صورتی که رشد نوزاد خوب است نباید جنین را از رحم مادر خارج کرد اما وقتی که مادری دارو می خورد می توان نوزاد را در 36 هفتگی از رحم خارج کرد.

 

حنطوش زاده درمورد زنان حامله مبتلا به دیابت گفت: در زنان حامله مبتلا به دیابت باید بررسی کرد که مادر مشکلی عروقی دارد و یا ندارد سپس بعد از انجام تمام بررسی ها می توان تصمیم گرفت که نوزاد را خارج کرد، اما دیابتی که کنترل شده نباشد و قند بالا و یا خیلی پایین داشته باشند می تواند خیلی خطرناک باشد وممکن است زایمان زودرس ایجاد کند و ممکن است اختلالی را برای کودک در پی داشته باشد.


وی با اشاره به آمار بیان کرد: حدود 10 درصد زایمان‌ها، زایمان زودرس است، از این تعداد افرادی هستند که به علت مشکلاتی که دارند، زودتر باید زایمان ‌کنند و عده دیگر نیز به دلیل مداخلاتی که پزشکان انجام می‌دهند، زودتر پا به این دنیا می‌گذارند.


جراح و متخصص زنان و زایمان گفت: بهتر است کودک به موقع‌ و در زمان طبیعی به دنیا بیاید در صورتی که نوزاد نارس عوارض خود را دارد بنابراین هم پزشک و هم بیمار باید متقاعد بشوند که نوزاد از بودن در داخل رحم استفاده می‌برد مگر اینکه محیط داخل رحم برای نوزاد نامناسب باشد مثل اینکه مادری که دارای فشار خون است و مراقبت های لازم را انجام نداده باشد و دچار خون‌ریزی داخل رحم شده باشد، این عامل موجب می‌شود که خون به نوزاد نرسد و به همین دلیل نوزاد را زودتر از رحم خارج می کنیم، اما اگر محیط رحم مناسب باشد و نوزاد شرایط خوبی داشته باشد لزومی ندارد جنین را زودتر به دنیا آورد.

 


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار