عزیزی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: پدیده زیرمیزی یک پدیده غیراخلاقی و غیرشرعی است و خلاف قانون است اما انتشار اسامی نیز باید بعد از بررسیها و محکومیت صورت بگیرد و انتشار لیست باید با نظارت سازمان نظام پزشکی انجام شود.
وی با اشاره به انتشار نام متخصصان متخلف گفت: انتشار اسامی باید مستند و در رسانههای تخصصی مانند مجله سازمان نظام پزشکی کشور صورت بگیرد و انتشار عمومی موجب ایجاد ابهاماتی میشود و این اقدام صحیح نبود.
عزیزی با اشاره به تعداد پزشکان زیرمیزی بگیر بیان کرد: تعداد افرادی که در کشور زیرمیزی دریافت میکنند قطعا بیشتر از 14 نفر است اما نگاه این است که در ابتدا امر با افرادی که مشهور هستند که مبالغ کلانی دریافت می کنند برخورد شود.
وی در ادامه بیان کرد: برای برخورد با پدیده زیرمیزی باید فرهنگسازی مناسب صورت بگیرد و در پزشکان اخلاق پزشکی تقویت شود و از طرف دیگر باید تعرفههای پزشکی واقعی شود کارانه پزشکان به موقع انجام بگیرد.
نماینده مردم چهارمحال بختیاری در ادامه تصریح کرد: باید اصلاحات صورت بگیرد و ریشه زیرمیزی گرفتن را باید منطقی بررسی کنیم پرداخت های حقوق و مزایا باید واقعی شود و این بدان معناست که خدمات ارائه شده را قیمتگذاری کنند و در صورتی که این اقدام صورت بگیرد ریشه این مسائل حل میشود.
نماینده مجلس در مورد مقصر بودن روسای بیمارستانها گفت: من بعید میدانم که این اتفاق رخ داده باشد و این اقدام در شان یک پزشک نیست و روسای بیمارستان ها قطعا از پدیده زیر میزی در میان پزشکان خود بی خبر بوده اند.
وی در مورد تشکیل پرونده بیان کرد: سازمان نظام پزشکی تا حداقل یک هفته میتواند به این پدیده رسیدگی کنند و پزشکان متخلف را جریمه کنند در غیر این صورت به اعتماد مردم آسیب زدهاند.
عزیزی در پایان گفت: پدیده زیرمیزی در شهر فارسان وجود ندارد به این دلیل که در این شهر یک خیریهای تشکیل دادیم به نام خیریه حضرت زهرا (س) و هدف این خیریه کمک به افراد نیازمند و مریض بود و حدود 10 سال است که این خیریه به بیماران کمک میکند ولی در مرکز استان پزشکان زیرمیزی بگیر وجود دارد.