کد خبر:۲۹۰۲۵۸
کائیدی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

زیرمیزی با اهمال وزارت بهداشت بیشتر شده است/ اعلام اسامی پزشکان شفاف‌سازی نیست!

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: با اهمال و کارکرد نامناسب وزارت بهداشت، پدیده زیرمیزی هر روز وسعت بیشتری می‌گیرد.

علی کائیدی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: پدیده زیرمیزی تنها به 14 پزشک ختم نمی‌شود که بتوان با ارائه لیست پزشکان زیرمیزی بگیر، این افراد را از جامعه طرد کرد، ولی دریافت زیرمیزی اقدام ناشایستی است که اخلاق پزشکی را در کشور از میان برده است.
 
وی افزود: ما باید با ابزارهای نظارتی که در اختیار داریم به این افراد تذکر بدهیم تا اگر همچنان به راه غلط خود ادامه دادند، از طریق قوه قضائیه جلوی اقدامات غیرقانونی آنها را بگیریم.
 
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت:‌ انتشار لیست پزشکان متخلف به نفع مردم و جامعه پزشکی نیست، ولی به هر جهت ما موظف هستیم برای احقاق حقوق مردم از ابزارهای مختلفی استفاده کنیم.
 
کائیدی در ادامه تصریح کرد: تا کنون وزارت بهداشت و افرادی که این مسئولیت را برعهده داشتند در انجام وظیفه خود اهمال کردند که امیدواریم در آینده این وضعیت ادامه نداشته باشد.
 
وی در مورد انتشار لیست پزشکان گفت: اعلام اسامی پزشکان، شفاف‌سازی نیست و باید با افرادی که اسامی را منتشر کرده اند، برخورد قانونی شود، ولی از نظر قانونی این حق مردم است که با پزشکان متخلف برخورد شود.
 
نایب رئیس مجلس در ادامه بیان کرد: اگر تعرفه‌گذاری به درستی انجام شود و حتی حقوق پزشکان بموقع پرداخت گردد مشکلات پزشکان برطرف می‌شود و آنها به گرفتن زیرمیزی اقدام نمی‌کنند، ولی در حال حاضر با این اقدامات و انتشار لیستی از پزشکان، مسئله را در جامعه بزرگ می کنیم.
 
کائیدی با اشاره به برخورد با پزشکان متخلف گفت: سازمان نظام پزشکی مسئولیت رسیدگی به همین پزشکان را دارد و می‌تواند با پزشکان زیرمیزی بگیر، برخورد کند؛ من معتقدم باید با این پزشکان برخورد شدید شود؛ چرا که این مسئله به مشکلی در حوزه سلامت کشور تبدیل شده است.
 
وی در ادامه افزود: در این مدت دو سال نمایندگان وزرا را به مجلس احضار کردیم و نمایندگان در گزارش های خود اذعان کردند که چند تا مطب را بسته‌اند و به چند پزشک اخطار داده‌اند؛ در این میان رضویان نیز گزارش‌هایی به نمایندگان مجلس داد که متاسفانه قانع‌کننده نبود.
 
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان گفت: انتشار اسامی باید با رعایت ضوابط قانونی باشد؛ ممکن است افرادی که نامشان در لیست آمده، جرم‌شان ثابت نشده باشد.
 
کائیدی در مورد اقداماتی که در این زمینه می‌توان انجام داد، گفت‌: سازمان نظام پزشکی می‌تواند لغو پروانه کند، درحالی که انتشار نام پزشکان برای مردم سودی ندارد.
 
وی با اشاره به پدیده زیرمیزی در شهرستان ها گفت: زیرمیزی در شهرستان پل دختر نیز وجود دارد؛ در اصل زیرمیزی به صورت اپیدمی در‌آمده است و در تمام نقاط کشور دیده می‌شود.
 
این نماینده مجلسافزود: با اینکه به برخورد با پزشکان متخلف تاکید داریم، اما باید حفظ حرمت نیز صورت بگیرد؛ به این دلیل که ممکن است فردی در این میان مجرم نباشد.
 
کائیدی در پایان گفت: زمانی که تعرفه‌ها واقعی شود، می‌توانیم امیدوار باشیم که زیرمیزی نیز از میان می رود؛ تا زمانی که تعرفه‌ها واقعی نشده این پدیده کم و زیاد در کشور وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار