کد خبر:۲۹۱۳۶۱
مدیر انجمن قرآنی بانوان استان خراسان رضوی:

دانشجو در فضای مجازی محافل قرآنی را ایجاد کند

مدیر انجمن قرآنی بانوان استان خراسان رضوی به حضور دانشجویان در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: دانشجویان در فضای مجازی محافل قرآنی ایجاد کنند و فضای اینترنت را به گونه‌ای تغییر دهند که ...
فهیمه سادات موسوی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، در مشهد در خصوص تجربه داوری خود گفت: از سال 74 با حضور در محافل قرآنی کار داوری خود را آغاز و تا به حال نیز در مسابقات داوری استانی و کشوری حضور موفقی داشته‌ام.
 
وی با بیان اینکه هر آنچه داریم از قرآن است، گفت: ‌هر فردی که به نحوی با قرآن در ارتباط است به عنوان الگوی قرآنی در کشور مطرح است و ما باید دقت کنیم چهره کاری‌مان نیز قرآنی بوده و انعکاس قرآن در رفتار و کردارمان نیز دیده شود.
 
مدیر انجمن قرآنی بانوان استان خراسان رضوی در پاسخ به اینکه وجود قرآن در زندگی شخصی خود را چگونه احساس می‌کنید، گفت: ‌هر آنچه تا به حال به دست آورده‌ام از برکت قرآن بوده و برای من بسیار جالب توجه است که آنچه در زندگی به آن نیاز دارم و تنها از ذهن من عبور کرده است به لطف قرآن بلافاصله به آن دست پیدا می‌کنم.
 
موسوی‌نیا دانشجو را طیف وسیع و تاثیرگذار در جامعه دانست و بیان داشت: دانشجویان در مقابله فرهنگی در تهاجم فرهنگی طیف وسیع و تاثیرگذاری هستند اگر این طیف بزرگ در فضای دانشگاهی بتواند فرهنگی اسلامی را با چاشنی قرآن همراه کنند تاثیرگذاری آنها چندین برابر خواهد شد.
 
وی ادامه داد: هر داوری در رشته‌های قرآنی به دو نحوه کار خود را ارائه می دهد ابتدا در خصوص رشته‌های داوری که قانونمند و قوانین اجازه تخطی به داور را نمی دهد؛ اما در دومین شکل آن داوری در مواردی است که احساس در کار دخیل شده و اینجاست که داوری سلیقه‌ای و ممکن است تا حدی حقوق شرکت‌کننده ضایع شود.
 
این داوری کشوری در رشته قرآن در ادامه به ارتباط عمیق دانشجو با فضای مجازی اشاره کرد و افزود: امروزه یک دانشجو خیلی راحت‌تر از دسترسی به یک روزنامه با فضای مجازی ارتباط برقرار می کند و این فرصتی است برای اصحاب رسانه تا بتوانند این فضا را برای دانشجویان معنوی و اهداف انقلاب را در این مهم پیش ببرند.
 
موسوی نیا با بیان اینکه مسئولیت من در استان خراسان رضوی موجب شده است تا از نزدیک برای مسائل قرآنی و ساختارسازی آن در کشور برنامه‌ریزی کنم، گفت: ‌ما برنامه‌های آموزشی تخصصی و عمومی بسیاری خوبی را در پیش رو داریم بسیاری از این شرکت‌کنندگان در محافل قرآنی ما حضور داشته و تا حدی نسبت به آنها شناخت داریم؛ اما امیدواریم محفل‌های قرآنی در دانشگاه‌ها مخصوص شرکت‌کنندگان در این چنین مسابقاتی نشوند.
 
وی گفت:‌ دکتر سلام پدیده «خبرگزاری دانشجو» و نقدکننده رسای یک پایگاه دانشجویی است امیدوارم که از چنین مواردی در خبرگزاری‌ها مطرح کشور بیش از این داشته باشیم که به شیوایی مسائل کشور را نقد کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار