آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۴۹۳۳

عوامل موثر بر «تحکیم خانواده» برای 30 هزار زوج دانشجو تشریح شد

عوامل موثر بر «تحکیم خانواده» برای 30 هزار زوج دانشجو در قالب طرح ملی «همسفر تا بهشت» تشریح شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مشاور خانواده امروز در مراسم ازدواج دانشجویی در مشهد در خصوص رابطه تحکیم خانواده و ارتباطات زناشویی به بیان نکاتی از دورنمایی از نیازها، نگرش و بینش‌ها برای تحکیم روابط زناشویی و تحکیم خانواده پرداخت.


وی بیان داشت: زوجین هدف های زندگی را مشخص کنند، فکر کردن را یاد بگیرند.


این مشاور خانواده مدیریت رابطه‌ها، تصمیم گیری و حل مسائل، مدیریت نگرش‌ها و ارزش‌ها در زندگی را در رشد و تربیت فرزندان موثر دانست.


وی در خصوص مدیریت تفاوت‌های زن و مرد افزود: چند نوع تفاوت داریم که تفاوت‌های ساده فیزیکی بین زن و مرد را بازی می‌کند، قدرت جسمی در آقایان به دلیل ساختار ماهیچه‌ای قدرتمند بیشتر است.


معماریانی خاطرنشان کرد: آقایان علاقمند به انجام فعالیت‌ها با سرعت بالا هستند و این در حالی است که خانم‌ها با دقت سروکار دارند نه با سرعت؛ پس وقتی مردها خواستند تصمیمات سریعی بگیرند با خانم‌ها مشورت نکنند.

 

این مشاور خانواده بیان داشت: توانایی زنان در تمرکز بیش از یک مسئله در آن واحد و علاقمندی جهت حل مشکلات خود در حین انجام چند فعالیت بیش از مردان است.
 

معماری در ادامه به تفاوت روانی و ادراکی زن و مرد اشاره کرد وافزود: عواطف و احساسات و شیوه استفاده از آن در زن و مرد متقاوت است، احساسات مرد مبارزانه و جنگی و احساسات زن صلح جویانه است.
 

وی ادامه داد: احساسات زن‌ها مادرانه و از کودکی در او نمایان است.
 

معماریانی گفت: گرایش و تمایل زنان به زینت بسیار بیشتر از مردان است همچنین سهم زنان در آرامش بخشی خیلی بیشتر است؛ گفتگو و تبادل نظر برای آقایان وسیله ای برای انتقال پیام اما برای خانم‌ها بیشتر ابزاری برای ارتباط عاطفی است.
 

این مشاور خانواده افزود: زن دوست دارد شنوده داشته باشد و زمانی که ناراحت، خسته و ناامید است نیازمند نوازش و احساس دوستی است.
 

وی در ادامه در مورد تحلیلها در موضع گیری ها بیان داشت: جزئی گری در زنان و کلی نگری در مردان در شناخت و ادراک و نحوه بیان و شیوه برخورد با مسئله‌های زندگی، تصمیم گیری ها و موضع گیری ها از دیگر موارد مهم زناشویی است.
 

معماریانی در خصوص نیازهای اساسی زنان افزود: این نیازها شامل امنیت و احساس امنیت(امنیت جسمی، روانی و روحی و عاطفی، فکری، اخلاقی و اقتصادی)، ارتباط و نزدیکی و صمیمت، احساس ارزشمندی است.
 

وی نشانه‌های احساس ناامنی در زنان را پرتوقعی، وابسته شدن، خودخواهی و سرد مزاج شدن بیان کرد.
 

این مشاور خانواده برای ایجاد امنیت در زندگی گفت: وقت گذاشتن، درست صحبت کردن با زن و گفتگوهای عاشقانه، بیان احساسات مثبت، امید بخشی، هدف گذاری، وفا داری و صداقت توافق و سازگاری در زندگی بسیار موثر است.
 

لازم به ذکر است 30 هزار دانشجو از دانشگاه‌های کشور برای شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی به مشهد مشرف شدند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار