به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سعید مظلومیان، رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس صبح امروز در دومین کارگاه تخصصی حسابداری تعهدی دانشگاه پیام نور کشور با ابراز رضایت از میزبانی فارس برای برگزاری این همایش کشوری، و تقارن برگزاری این کارگاه با سی و ششمین دوره مسابقات قرآنی کشور در استان فارس را به فال نیک گرفت و ابراز امیدواری کرد: این کارگاه آموزشی در ارتقای سیستم مالی دانشگاه موثر واقع شود.
وی با بیان بخش هایی از پتانسیل و موفقیت های استان فارس، این استان را یکی از استان های مهم و تاثیر گذار در کشور خصوصا در بخش های اقتصادی، صنعتی، پزشکی و گردشگری عنوان کرد و افزود: از نظر دانشگاهی نیز استان فارس با دارا بودن بیش از 133مرکز و واحد دانشگاهی، قطب علمی جنوب کشور است که 210هزار دانشجو در این استان مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس درادامه سخنان خود به معرفی دانشگاه پیام نور فارس و دستاوردهای آن پرداخت و گفت: 70 هزار دانشجو در 44 مرکز و واحد دانشگاه پیام نور شهرهای فارس مشغول به تحصیل هستند که از نظر تعداد دانشجو، در رتبه سوم کشور قرار داریم.
مظلومیان ادامه داد: در مقطع کارشناسی همه رشته ها در استان فعال است که در زمینه توسعه تحصیلات تکمیلی نیز با رشد بالای صد درصدی مواجه هستیم و در حال حاضر 32 رشته کارشناسی ارشد و سه رشته دکترای در استان فارس راه اندازی شده است.
وی افزود: با وجود نیروهای توانمند در دانشگاه پیام نور فارس خوشبختانه در اکثر شاخص های ارزیابی، رتبه های برتر کشوری خصوصاً در بخش های فرهنگی، روابط عمومی، پژوهشی، امتحانات و کمیته انضباطی را کسب کرده ایم.
رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس ادامه داد: در جدیدترین ارزیابی همه جانبه دانشگاه پیام نور از 31 استان کشور، فارس موفق به کسب مقام اول در بین همه استانها شده است .
مظلومیان تصریح کرد: دانشگاه پیام نور استان فارس با نظم و انضباط و با کمترین اشتباه و خطا فعالیت های مالی خود را انجام داده است که ضمن تعامل مناسب با سازمان های نظارتی خصوصاً دیوان محاسبات، فعالیت این بخش مورد توجه مدیریت مالی سازمان مرکزی و تقدیر اداره کل اقتصاد و دارایی استان نیز قرار گرفته است.
وی افزود: با نظارت مستمر و مستقیم، شاهد استقرار نظم و انضباط مناسب در بخش های مختلف مراکز و واحدها هستیم.
علی اصغر موحد، مسئول اجرایی این کارگاه آموزشی نیز با بیان اینکه حسابداری تعهدی، کار بسیار مهم و والایی است، بیان داشت: حسابداری تعهدی از سال آینده در دانشگاه پیام نور به اجرا درخواهد آمد.
وی افزود: برای راه اندازی این سیستم جدید و توجیه مدیران مالی، اولین کارگاه حسابداری تعهدی در مشهد برگزار شد که پس از برگزاری کارگاه دوم در شیراز در زنجان نیز سومین کارگاه برگزار می شود.
موحد افزود: از جمله اهداف حسابداری تعهدی، شناسایی درآمدها و تقویت درآمدهای موجود و کنترل هزینه هاست که با راه اندازی آن علاوه بر بهبود مدیریت هزینه ها، صرفه جویی بیشتری نیز صورت خواهد گرفت.
این استاد دانشگاه پیام نور ادامه داد: حسابداری تعهدی، مراکز را از یک تنخواه بگیر خارج کرده و کارشناسان مالی مراکز و واحدها را با مفاهیمی مثل صورت هزینه، ترازنامه، ارزش دارایی ها و قیمت تمام شده آشنا می سازد.
لازم به ذکر است، در دومین کارگاه حسابداری تعهدی که در روزهای 5 و 6 اسفندماه در شیراز درحال برگزاری است، علاوه بر نمایندگان امورمالی سازمان مرکزی، مدیران و کارشناسان مالی از استان های ایلام، اصفهان، بوشهر، چهارمحال بختیاری، خوزستان، فارس، کرمان، کهکیلویه و بویراحمد و هرمزگان حضور دارند.