کد خبر:۲۹۵۸۷۳
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران:

امروز معضل اعتیاد دامنگیر جامعه شده است

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در زمینه مقابله با اعتیاد گفت: با توجه به اینکه امروز معضل اعتیاد دامنگیر جامعه شده است، دانشگاه‌ها باید کارگاه‌های آموزشی مواد مخدر را ایجاد کنند.
امروز معضل اعتیاد دامنگیر جامعه شده است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، علیرضا مرادی شب گذشته در میزگرد نقد و بررسی اقدامات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران در حوزه مقابله با عرضه مواد مخدر که با حضور استادان و دانشجویان در بزرگترین دانشگاه دولتی مازندران برگزار شد، با بیان اینکه امروزه معضل اعتیاد به عنوان یک مشکل اساسی دامنگیر جامعه شده است، بیان داشت: باید آگاه بود و اقرار داشت که ما در این زمینه مشکل داریم و باید راهکار جدی و اساسی بیابیم.
 
وی افزود: چرایی ابتلا به اعتیاد جوانان باید مورد بررسی قرار گیرد تا راه های صحیح برای کنترل این بلایای خانمان سوز در جامعه تبیین شود.
 
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تصریح کرد: دشمن در زمینه پدیده شوم اعتیاد توطئه و برنامه ریزی کرده و هزینه های زیادی را برای این کار اختصاص داده تا اعتیاد را در بین نسل جوان جامعه فراگیر کند.
 
مرادی با بیان اینکه استکبار جهانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از منافع خود در جمهوری اسلامی ایران را از دست داده است، ادامه داد: ایران کشوری قدرتمند و دارای سرمایه های غنی و کانون انرژی در جهان است؛ از این رو دشمنان به دلیل ناکام ماندن از دست یافتن به این منابع عظیم انرژی با ترفندها و توطئه های مختلف در فکر تضعیف نظام هستند.
 
وی با تاکید بر آگاهی جوانان توسط خانواده ها در مورد اثرات سوء استفاده از مواد مخدر گفت: در این زمینه باید از تمامی ظرفیت های موجود در جامعه برای مبارزه با مواد مخدر استفاده کرد و خانواده ها نیز باید در امر آگاهی دادن به فرزندان جوان خود پیشگام بوده و آموزش های لازم در ارتباط با عوارض سوء استفاده از این مواد را به آن ها بدهند.
 
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به نقش دانشگاه ها در این زمینه افزود: دانشگاه ها باید کارگاه های آموزشی مواد مخدر را ایجاد کنند و ما در دانشگاه ها پژوهش زیادی داریم که این پژوهش ها باید عملیاتی شود.
 
مرادی گفت: 53 درصد از معتادان دیپلم به بالا هستند، 63 درصد از آنان شاغلند و 70 درصد هم متاهلند و این نشانگر آن است که همه شرایط انسانی را این ماده افیونی با خود درگیر کرده است.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: همه جامعه باید درگیر ورود و عرضه مواد مخدر در جامعه شوند و امیدواریم این مسئله در تمام لایه های جامعه نهادینه شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار