به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، پنجمین یادواره 90 شهید گمنام و مفقودالاثر شهرستان کازرون شب گذشته به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور خانواده های شهدا، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون و بخشی از اقشار مردم در این دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام رضوی اردکانی بیان داشت: در شرایطی که ذهن خیلی از افراد مشغول مادیات دنیوی است، زنده نگه داشتن یادو خاطره شهدا در حکم جهاد است.
امام جمعه موقت شیراز داد: یاد شهید بخصوص، شهدای گمنام و مفقودالاثر عبادت است؛ شهدایی که دعایشان مستجاب شد و همان گونه که از پروردگارشان خواسته بودند، بعد از شهادتشان، پیکرشان به خانوداه هایشان باز نگشت.
حجت الاسلام رضوی اردکانی با بیان اینکه شوکت، سرافرازی و عزت امروز ما همه نشات گرفته از خون شهداست، خاطرنشان کرد: همه ما بویژه دانشجویان باید دین را پاس بداریم و حافظ راه شهدای گمنام باشیم.
وی در پایان گفت: اگر خواستار عدم انحراف در مسر هستیم باید همانند شهدا پشت سر تحت لوای ولی فقیه حرکت کنیم.
در ادامه برنامه های این یاواره حجت الاسلام سید محمد هاشمی ضمن بیان سیره و خاطرات شهدا گفت: شهید حسن آقاسی دانشجویی بود که در کانادا تحصیل می کرد و با آنکه می توانست در آنجا بماند و مدارج علمی را طی کند، تصمیم به بازگشت به وطن گرفت و وقتی که از او پرسیدند چرا می خواهی بروی؟ پاسخ داد: امام من آمده؛ جای من اینجا نیست.
این فعال فرهنگی خاطرنشان کرد: در انقلاب قبل از ظهور هر کدام از ما دارای یک نقش هستیم که باید بدانیم نقشمان کجاست و کدام یک از قظعه پازلی هستیم که امام و شهدا چیده اند؟
وی تصریح کرد: قصد نداریم برای ظهور زمان تعیین کنیم؛ اما نشانه هایی را در دنیا می بینیم که بیانگر فراهم شدن زمینه های ظهور است.
در ابتدای این یادواره، رضا پولادی، سرپرست دانشگاه سلمان فارسی بیان داشت: شهادت عروجی است از مغاک خاک تا اوج افلاک و معرکه ای است که جز زر ناب خریدار ندارد.
این یادگار دفاع مقدس افزود: شهادت این مکرر تاریخ با تکرار، کهنه نمی شود؛ بلکه به کالبد مادی شرافت می بخشد و از آلودگی خاکی می زداید.
اجرای سرود راه عزت توسط هنرمند بسیجی حجت شیرویس زاده، مداحی توسط حاج حسن مهربان فر و تشییع نمادین پیکر شهید از دیگر برنامه های این یادواره بود.
لازم به ذکر است، از سوی دانشجویان بسیجی این دانشگاه در ابتدای مسیر ورودی به یادواره، غرفه ای با عنوان «عهدی با شهدا» برپا شده بود. همچنین وجود تصاویر شهدای مفقودالاثر شهرستان کازرون و جمله نوشته های نصب شده در دیوارهای مسیر ورودی به یادواره، و ایجاد معبر جنگ نرم و جنگ سخت، فضای زیبایی را به وجود آورده بود.