به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، حجت الاسلام محمد محمدیان پیش از ظهر امروز در همایش فعالان و یاوران نماز دانشگاه های سراسر کشور که در مجتمع فرهنگی یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد، بیان داشت: یاوری نماز برای دانشجویان مدال افتخاری است که خداوند به آنها عنایت کرده است.
وی با اشاره به اینکه نماز، گام اول رسیدن و لقاء بنده مومن به خداوند است، خاطرنشان کرد: آیت الله بهجت با نمازش خیلی ها را تربیت کرد، در نماز ایشان نکات ارزشمندی وجود داشت که وجوه تبلیغی و تربیتی پیدا می کرد. خوب است دانشجویان در زمینه حالات نماز بزرگان دین مطالعاتی داشته باشند.
محمدیان بیان داشت: اینکه خداوند در قرآن فرموده مرا یاری کنید و یاور من باشید یا اینکه می فرماید به من قرض بدهید؛ به این معنی نیست که خداوند به این اعمال ما احتیاجی داشته باشد، بلکه برای بالابردن شأن و جایگاه بندگان است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها تصریح کرد: دقت کنید که خداوند همراه سخت ترین کار ها را بر دوش محبوب ترین بندگانش یعنی انبیاء گذاشته است، دعوت به پرستش حق دشوارترین کار است و نیازمند تحمل دشواری ها و مبارزه با مشکلات زیادی است.
محمدیان با اشاره به اینکه امروز هرچه داریم حاصل تلاش 124 هزار پیامبری است که در راه یاری خدا گام برداشتند، بیان داشت: خداوند با تکرار فراوان داستان های انبیاء در قرآن می خواهد به ما بیاموزد که راه یاری خدا عامل بودن به اوامر الهی و دعوت کردن دیگران به ارزش های الهی است.
وی افزود: باید سعی کنیم به جایی برسیم که مانند صحابه امام جعفر صادقعلیهالسلام حاضر باشیم برای احیای امر ولی بدون هیچ ابایی به داخل تنور و آتش برویم؛ در غیر این صورت ادعا کار آسانی است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها بیان کرد: شهدای انقلاب و دفاع مقدس بهترین الگوهایی هستند که هشت سال با جان دل برای حفظ ارزش ها و آرمان های الهی وارد میدان آتش دشمنان اسلام شدند و جان خود را به خطر انداختند، برخی از آنها به شکلی وارد آتش جنگ تحمیلی شدند که هیچ اثری از آنها باقی نمانده است.
محمدیان افزود: اینکه امروز به راحتی و با آرامش از سر هر گلدسته ای صدای اذان می آید نتیجه تلاش انبیاء و اولیاء الهی است، نتیجه فداکاری همه آنهایی که مانند یار با وفای امام صادقعلیهالسلام خود را جلوی آتش دشمن قرار دادند تا دین و ارزش های الهی حفظ شود.
قریب به 80 درصد دانشجویان کشور به نماز خواندن اهتمام دارند
وی با بیان اینکه با نظر سنجی های انجام شده قریب به 80 درصد از دانشجویان کشور به نماز خواندن اهتمام دارند، بیان داشت: برپایی نمازهای جماعت در دانشگاه ها کمرنگ است، نماز جماعت دانشگاه ها باید رونق پیدا کند تا در کنارآن بتوان به کارهای تربیتی و فرهنگی سر و سامان داد.
مساجد باید کانون اصلی تربیت و محور کارهای فرهنگی باشند
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها بیان داشت: مساجد باید کانون اصلی تربیت و محور کارهای فرهنگی باشند، پیوند دانشجویان در مساجد و نمازخانه های دانشگاه ها می تواند به حرکت عظیم و با نشاطی در راستای تحقق ارزش ها دینی و اهداف فرهنگی تبدیل شود.
محمدیان با تاکید بر رسیدگی به فضا و محیط مساجد و نمازخانه های دانشگاه ها خاطرنشان کرد: این حرف غلطی است که عده ای می گویند: چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است، مسجد ها پر رونق و نورانی شوند خانه هامان نورانی می شود.
وی در پایان بیان کرد: نیمی از دانشگاه ها تحت پوشش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها قرار ندارند و در نتیجه از وضعیت نماز در آنها خبری نداریم که امیدواریم با اهتمام مسئولان دانشگاهی این اتصال هرچه زودتر محقق شود.
لازم به ذکر است که همایش فعالان و یاوران نماز دانشگاه های سراسر کشور به همت دبیرخانه ستاد عالی اقامه نماز در دانشگاه های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با حضور دانشجویانی از 200 دانشگاه کشور در قم برگزار شد.
يعني 20 درصد از دانشجويان نماز مي خوانند
من توي دانشگاه علمي - کاربردي جهاد دانشگاهي کرمان درس مي خونم. يه اتاق 2 در 3 داره که از بين 2000 تا دانشجو فوقش چند نفري مي آن و نماز مي خونن اونم نه به جماعت. اگه امکان اين بود که نماز جماعت توي اين دانشگاه برگزار بشه. خيلي بيشتر هم مي امدن